2777
2789
عنوان

تمیزترین و باسلیقه ترین کسی ک تو زندگیتون دیدید کی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 87357 بازدید | 396 پست

مادرشوهرم خیییییییلی تمیزه، خیییلی. در عوض عروس شلخته ای داره 😁😁 من ذاتم شلخته اس ولی باور کنید با سلیقه ام

توجه توجه ۱۲ شب به بعد از من نظر نخواید.  در طول روز خوبم. اگه تو سایت باشم با حوصله به تاپیکا جواب میدم    ... شبا تمایل شدید به انتقادهای تند و صریح دارم    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن داییم

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان، هی چرخ بزن در دل من، دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضرباان  28 خرداد 1401 دخترکم پا به دنیای عاشقانه من و باباش گذاشت، امیدوارم رفیق های خوبی برای همدیگه باشیم... دعا کنید لایق بهترین  هدیه خدا باشم و بتونم خوب تربیتش کنم... حس شیرین مادری رو برای همه منتظرا آرزو میکنم

خودم و ابجيم البته همه ميگن وسواس دارم هميشه همه جا بايد تميز باشه وگرنه اعصابم بهم ميريزه 

خدایا شکرت بابت همه چیز .......🦋🌱              هر آن كس كه بدم گفت .......... بدى سيرت اوست ....... وآن كس كه مرا گفت نكو ، خود نيكوست 🌱 حال متكلم از كلامش پيداست .... از كوزه همان برون تراود ، كه در اوست .....🍃🍃.                                                            

ی همسایه دارم ک خیلی همیشه مرتبه ،بچه هاشم با اینکه کوچیکن ولی همیشه مرتب و تمیزن ولی هونشو ندیدم حس میکنم خیلی تمیز و باسابقه است 

ولی از لحاظ خونه زندگی عمه ام خیلی تمیزه تو هر لحظه ای بری خونشون همه جا تمیز و مرتب و خوشبوئه 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

یکی از داداشام 

همه وسایلش منظم چیده 

اتاقش تمیز

ماشینش تمیز 

سر کار با همدیگه هستیم ، میز کاریشم تمیز  و مرتب

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

مامانم زنداییم عمه مامانم

عمه مامانم با اینکه وسیله هاش کهنس ولی چقدر خونش تمیز و مرتب و باسلیقس

زندایی مامانمم الکی ادای وسواسی هارو درمیاره ولی آدم با سلیقه ای نیست

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻

همیشه مانتو هام بلوز های همسرم تمیز و اتو کشیده ست 

همون لحطه بعد از غذا ظرف رو میشورم

هر چی کثیف بشه همون لحظه میشورم نمیذارم برای عید 

همیشه دستمال مرطوب دستمال کاغذی توو کیفم هست 

هنوزم انتخاب قلبمی ،بهترین اشتباه من