2777
2789
عنوان

گمشده

181 بازدید | 11 پست

خودتون یا دور و برتون کسی و میشناسین که از مدت ها قبل گمشده باشه و دیگه هیچ خبری ازش نشده باشه؟؟چجوری گم شد؟

پدربزرگم تعریف‌میکرد تو یه روستای دوتا پسر بچه دوقلو بودن که خیلی شیطون بودن و همسایه ها و اذیت میکردن، یه شب از خونه میرن بیرون و دیگه هیچوقت هیچ خبری ازشون نمیشه

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

بچه ها از سما جهانباز خبری نشد ؟

برای مرخص شدن نی نی یک روزه ما از بیمارستان یه حمد میخونی؟....ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ و شکیرا هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!! پس رها کن سرزنش رو ...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است...🚶‍♀️اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...👣 کاشکی دنیا یادش بره مارو ، نبینیم طلوع آفتاب رو🖤...اسکار غم انگیز ترین حس هم میرسه به اینکه بهترین آدم زندگیت میشه بدترین تجربه ی عمرت...☠️ ساکنان دریا پس از مدتی صدای امواج را نمی شنوند؛ چه تلخ است قصه ی عادت.....🖤🌊 ....یه حمد برای شفای کوچولومون بخونید...کاربر روح_آنابل۲ هستم ترکوندنم😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر نکنم 

خیلی تو فکرش بودم 

بیچاره خواهرش تاپیک میزد 

برای مرخص شدن نی نی یک روزه ما از بیمارستان یه حمد میخونی؟....ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ و شکیرا هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!! پس رها کن سرزنش رو ...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است...🚶‍♀️اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...👣 کاشکی دنیا یادش بره مارو ، نبینیم طلوع آفتاب رو🖤...اسکار غم انگیز ترین حس هم میرسه به اینکه بهترین آدم زندگیت میشه بدترین تجربه ی عمرت...☠️ ساکنان دریا پس از مدتی صدای امواج را نمی شنوند؛ چه تلخ است قصه ی عادت.....🖤🌊 ....یه حمد برای شفای کوچولومون بخونید...کاربر روح_آنابل۲ هستم ترکوندنم😏

پدرم بچه که بوده یه فامیل داشتن تقریبا همسن، از دکتر میترسیده یه روز که تفریح بودن توی یه دشت یکی بهش میگه برو قایم شو دکتر داره میاد آمپول بزنه این هم یواشکی فرار میکنه. بعد از چند سال چند تا استخوان دیدن مشخص شد اون پسر بچه هست. اگه زنده بود الان نوه داشت

پدرم بچه که بوده یه فامیل داشتن تقریبا همسن، از دکتر میترسیده یه روز که تفریح بودن توی یه دشت یکی به ...

وای چقدر بد

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
اسی تو هم ترسناکی یبار دیگه هم تاپیک گمشده زدی😬

😂❤️

این قضیه و قبلا تعریف کرده بودن برام چند روز پیش دوباره گفتن

خیلی رفتم تو فکرش 

برای همین

اره ،یه دختر ۱۴ ساله ، البته کسی ک گم شد خانوادش ظاهرا خیلی اذیتش کرده بودن بعد ها یه سری خرف بود میگفتن داداشش بهش ….میکرده ، اون خودش فک کنم یهو رفت از دست خانوادش انگار اب شد رفت زمین 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد