2777
2789

شامپو صنعتی اصلا نزن اگه صدتا هولوگرام هم داشته باشه الان خیلی حساسه موهات نباید هیچ ماده شیمیایی برسه بهشون 

قبل حمام روی نوک چهار تا انگشتت بجز شست یه قطره روغن کندش بزن ببر لای موهات و یک دقیقه ماساژ بده پوست سرت رو برای هر قسمت مثلا فرق و شقیقه ها و پشت سر یبار اینو انجام بده

بعد موهاتو بشور 

هر یک روز درمیان تکرار کن 

انجیر روزی هفت عدد

و شنبلیله بیشتر استفاده کن 

سرمه بکش به چشمت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونام ک همش میگن یا از سوداس یا بلغم .هرچی ام میدن اصن اثر نداره

راستش روغن سری اول که گرفتم اثرش بد نبود دفعه های بعد بنظرم اصل نبود و اثر نکرد اما اولش که روغنه اصل بود خوب بود

الهی به امید تو
ریزش خیلی شدید از چهار چیز است. اختلال هورمون و مشکلات رحم و تخمدان. تیرویید. استرس. فقر آهن . ...

واسه من فقط از کراتینه لعنتی بود تمام آزمایشام مشکلی نداشت، هیچوقت تو زندگیم مشکل ریزش مو نداشتم انقدر موهام پر بود کراتینه که کردم الان موهام یک سوم شده

واسه من فقط از کراتینه لعنتی بود تمام آزمایشام مشکلی نداشت، هیچوقت تو زندگیم مشکل ریزش مو نداشتم انق ...

جای خوب نرفتی . فدای سرت موی ریخته از کراتین بر میگرده 

Je serai bientôt une belle mariée aux cheveux courts  بگو آمین😂😂😂