2777
2789
عنوان

فیلم زامبی معرفی کنین

3754 بازدید | 16 پست

قطار بوسان 

همه ما مرده ایم 

زنده 

شادی 

جنگ‌جهانی زد 

بدن های گرم 

اینارو دیدم زامبی کره ای دوس دارم معرفی کنین لطفا حوصلم‌سر رفته ببینم 

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …

مید سامر رو ببین زامبی نیست ولی ترسناک و چندشه 😬

حضرت عیسی علیه السلام در فلسطین متولد شد اما هیچ مسیحی اروپایی عاقلی نمیگه من اروپایی هستم آسیایی نمیپرستم گرفتی منظورمو؟😅                                                               

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردگان متحرک سریالع

ساخت کجاس 

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …

اینایی که گفتی همشون فیلم سینمایی هستن؟ قشنگن؟

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
مید سامر رو ببین زامبی نیست ولی ترسناک و چندشه 😬

میترسم 😐

۲۸ روز بعد عالیه

ممنون

میترسم 😐

نبین پس 😬

حضرت عیسی علیه السلام در فلسطین متولد شد اما هیچ مسیحی اروپایی عاقلی نمیگه من اروپایی هستم آسیایی نمیپرستم گرفتی منظورمو؟😅                                                               
عه من بدن های گرم و ندیدم واسه چه سالی؟

ساخت آمریکاس فک کنم‌سینماییه 

بیشتر فانتزی و زیادی تخیلاتی بود 

امشب جیغ و دیدم واقعا خوب بود

زامبی طوره یا زیادی ترسناکه ؟