2821
2789

باید خوب سفیده تخم مرغ و بزنی که بشدددددت پف کنه و اصلا وقتی ظرفو برمیگردونی نیفته 

اونموقع پفش قشنگ میشه

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دستت درد میگیره ولی این دستور رو هر بار درست کردم عالی بوده...

۶ تا تخم مرغ ،۱ لیوان دسته دار فرانسوی آرد،۱لیواندسته دار فرانسوی شکر،هل یا وانیل یا زعفرون به مقدار دلخواه،بکینگ پودر یه قاشق چای خوری سرخالی

۶ تا تخم مرغ رو زرده و سفیده رو جدا کن سفیده رو با یه قاشق از شکر ها اینقدر بزن تا فرم بگیره و وقتی ظرف رو کج میکنی نریزه

زرده ها با شکر باقیمانده و هل یا زعفرون یا وانیل اینقدر بزن که کرمی و کشدار بشن 

حالا زرده هارو بریز تو سفیده ها و آروم فقط مخلوط کن زیاد نزن بعد آرد رو با بکینگ پودر ۳ بار الک کن و کم کم به موادت اضافه کن و آروم در حد مخلوط شدن هم بزن 

قابلمه ای که گرم شده رو چرب کن و بعد موادت رو بریز 

شعله گاز خیلیییی کم یا شعله پخش کن بزار 

دمی هم بزار 

بعد یک ساعت میپزه

و خدایی هست مهربانتر  از حد تصور:)
میشه بگی چه جوری درست می کنی؟

‍ #کیک_فنجونی_بدون_فر‍ 

مواد لازم:
آرد  8ق غ
شیر  10ق غ
بیکینگ پودر  یک ق غ سر خالی
وانیل نوک ق غ
شکر  6 ق غ
روغن  6ق غ
تخم مرغ  2عدد
پودر کاکائو 2 ق غ

طرز تهیه:
ابتدا آرد و شکر و بیکینگ پودر و وانیل و پودر کاکائو را مخلوط میکنیم بعد تخم مرغ ها را به مواد اضافه کرده و با چنگال هم میزنیم.
شیر و روغن را نیز به مواد اضافه میکنیم و با چنگال میزنیم تا خوب یک دست شود.
فنجانها را چرب کنید تا نصفه از مواد پر میکنیم فنجانها را کف قابلمه میگذاریم و قابلمه را تا نصفه فنجانها آب میریزیم بعد از اینکه آب داخل قابلمه به جوش آمد شعله گاز را کم میکنیم و در قابلمه را با دم کن روی آن میگذاریم 20دقیقه به همین حالت میماند تا کاپ کیک آماده شود سپس فنجانها را از قابلمه خارج میکنیم.
نکته:
موقع اضافه کردن پودر کاکائویی اگه الک کنید راحت با مواد مخلوط میشه و داخلش گلوله گلوله نمیشه.
برای درآوردن کیک از فنجانها اصلا عجله نکنید بذارید کامل خنک بشه بعد با چاقو اطرافش رو آزاد کنید.
چاقو رو از کناره ی کیک داخل کنید دور تا دور کیک رو از فنجان آزاد کنید.
بعد خیلی خیلی راحت درمیاد.

💞👩🏻‍❤️‍👨🏻