خب ماکارونی برای ۹نفر.
اگ ملاقه ت از اون سوراخ های مخصوص ماکارونی داره کارت راحته اونجا اندازه برای هر نفرمشخصه اگر نه روی بسته هم مینویسه هر بسته برای چند نفره...من خودم توی دستم اندازه رو بدست آوردم همیشه م یمقدار اضافه بزار که اولاته کم نیاری. مثلاهر ۱۰۰گرم ماکارونی برای یک نفرحساب کن ولی اگ بچه هم هست برای بچه ۵۰ گرم حساب کن
بعدش مقدار گوشت دلبخواهی هست بعضیا فقط گوشت میزنن بعضیا مخلوط با سویا
حالا یک بسته گوشت رو بردار توش دوالی سه تا پیاز خیلی بزرگ رو رنده ریزیکن اب پیاز رو هم جدانکن همشو یکجابریز توی ماهیتابه .نصف قاشق چای خوری نمک هم بریز توش.این نمک کله غذاست بعدا نمک نریز همینو تنظیم کن.بعد ماهیتابه رو بزار روی گاز تا ابش بخارشه ابش ک گرفته شد بهش روغن بزن سرخ کن اخر سرخ کردن دوتا قاشق بزرگ رب بزن بهش اگ کم بود ۳تا بزن این مواد ماکارونی .
بیا این ور دوتا سیبزمینی متوسط نگینی خرد کن بریز توی قابلمه پر اب کن بزار روی گاز نوک قاشق زردچوبه و یه قاشق چای خوری نکم بزن بهش وقتی اب جوش اومد. ماکارونی هارو توری بشکن هرکدام سه قسمت بشه بریز توی دیگت بزار ۵دیقه بجوشه گاهی هم هم بزن اگ بهم چسبیده بودن حدابشن .بعد۵دقه چک کن اگ ماکارونی ها خوب درشت و پخته نشدن بزار ۵دیقه هم بجوشه بعداون باز چک کن خوب ک شد ابکشی کن روشم اب خنک بریز. بیار ته دیگ یذره روغن کم بریز بزار روی گاز یه دیقه من خودم روفن نمیریزم به روغن مواد اتکفامیکنم.بعد بردار ماکارونی هارو لایه لایه بریز با مواد گوشت قاطی کن حسابی.روشم کم کتی بزار زیر دیگ هم شعله پخش کن بزار نیم ساعت با شعله خیلی کم بزار بپزه.نوش جونت