2777
2789
عنوان

بارداری پوچ

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم میترسم که قرص بدن درد بکشم ولی تهشم عمل بخواد چون خیلیا رو خوندم همینجوری بودن با قرص نیوفتاد فق ...

دیگه منم کلی درد کشیدم سه تا شیاف گذاشتن بازم لخته دفع شد کیسه نشد یعنی بدترین شب زندگیم بود درد روحی خیلی بیشتر از جسمی من درد میکشیدم واسه ارزوهام

دیگه منم کلی درد کشیدم سه تا شیاف گذاشتن بازم لخته دفع شد کیسه نشد یعنی بدترین شب زندگیم بود درد روح ...

اخی عزیزم 😔🥺سخته واقعا خدا برا هیچکس نیاره 

منم بارداری پوچ داشتم که ده هفته افتادم خونریزی شدبد پدرم درامد ولی کامل نیومد چندبارسونو دادم بقایا داشتم طناب زدم پیاده روی کردم که اخر کامل سقط شد دکترم قبلش گفت بیا بدات ساکشن کنم قبول نکردم ولی بهتربود قبول مبکردم زود راحت میشدم

منم بارداری پوچ داشتم که ده هفته افتادم خونریزی شدبد پدرم درامد ولی کامل نیومد چندبارسونو دادم بقایا ...

اها خب ساکشن که خیلی بهتر از کورتاژ و قرص و ایناس شنیدم و خوندم تو اینترنت که کلا یه دفعه درحد نیم ساعت زمان میبره و دیگه بقایا ام ممکن نیس بمونه