2777
2789
آره دلم براش سوخت 😂 میدونی ما خودمونم از استوری تبریک شوهرش فهميديم 😂 فرض کن جاریت پزشکی قبول بش ...

وای وای😂😂😂حالا حتما خوشگل و قد بلندم هست    

تیکر لاغری وزن اولیه ۷۲_وزن هدف ۶۶رژیم کتوژنیک
فرهنگیان

بخونی قبولی سخت نیس اصلا . 

Gunnen ب معنی خوشحالی بخاطر شادی کسی که دوسش داری ؛یعنی ی نفر رو اونقدر دوسش داشته باشی، اونقدر برات عزیز باشه که با خوشحالیش حال تو خوب بشه!☁️🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت تموم میشه کتابا تا کنکور🥲

اره اصلا منابع سنگینی نیست بخون حتما 

میخوای دی ام یه امتحانی بده ترست فقط بریزه 

Gunnen ب معنی خوشحالی بخاطر شادی کسی که دوسش داری ؛یعنی ی نفر رو اونقدر دوسش داشته باشی، اونقدر برات عزیز باشه که با خوشحالیش حال تو خوب بشه!☁️🤍
دختر عموت چیه تحصیلات و کارش 😂

اون دیپلم شو گرفت رفت سرکار 

کلا زیاد تو فاز درس نبود از همون اول 

اینو که دید عزمشو جزم کرد بشینه بخونه 😂😂

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
وای وای😂😂😂حالا حتما خوشگل و قد بلندم هست      

آره 😂😂

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
عزیزم دخترمنم دقیقا همینه 😂چی خوندی

من کارشناسی ارشد فیزیک میخوندم سر پایان نامم باردار و استراحت مطلق بهم دادن بعدش کرونا اومد و دانشگاها تعطیل شد و ...  خیلی عقب موندم تا دفاع کردم خون خودم و استادم خشک شد😅😅😅

تو انسانی خوندی؟ 

اره

اون دیپلم شو گرفت رفت سرکار  کلا زیاد تو فاز درس نبود از همون اول  اینو که دید عزمشو جزم ...

واییی 😂😂

چی قبول شدی؟؟ 

من روانشناسی میخواستم قبول شدم 

ولی دوستام فرهنگیان رفتن خیلی راحته قبولیش فقط بخون و استرس نداشته باش