2777
2789

خیلی لنگ ماشینم ماه پیش میخواستم طلاهامو بفروشم یه مسکن مهر ۱ میلیارد و ۳۰۰ تومنی پرند بخرم اما مجبور بودم ۳۰۰ رهنش بدم تا بتونم بخرم و نکردم.. الان که طلا گرون شد اون ۳۰۰ تومن جورشد واسم... بخرم بعد با ۳۰۰ رهنش ماشین بخرم؟؟؟ یا پولمو همین طلا نگه دارم؟؟شرایط زندگیمم خونه نقلی ۶۰متری دارم و ماشین ندارم خیلی ماشین دوس دارم  بچمم ۲ سالشه البته نمیدونم باهاش بتونم برونم یا نه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ملک حتما بخر.رشد ملک از طلا بیشتره. البته طولانی مدت

یه خانمه با پول طلاهاش مسکن مهر خریده بود یادته؟ هر روز تاپیک میزد که دارم سکته میکنم طلا گرون شد خونم ارزونه. میترسم به روزش دچار بشم. طلا بشه گرمی ۲۰ مسکن مهر ۱میلیارد بمونه

فقط خونه

یه خانمه با پول طلاهاش مسکن مهر خریده بود یادته؟ هر روز تاپیک میزد که دارم سکته میکنم طلا گرون شد خونم ارزونه. میترسم به روزش دچار بشم. طلا بشه گرمی ۲۰ مسکن مهر ۱میلیارد بمونه

یه خانمه با پول طلاهاش مسکن مهر خریده بود یادته؟ هر روز تاپیک میزد که دارم سکته میکنم طلا گرون شد خو ...

هر روز نباید چک کنی.

قیمت طلا هر روز تغییر داره ولی ملک گاهی یکسال تغییر نمی کنه بعد یهو دو برابر میشه

یه خانمه با پول طلاهاش مسکن مهر خریده بود یادته؟ هر روز تاپیک میزد که دارم سکته میکنم طلا گرون شد خو ...

اینم هست ولی خونه همیشه سر پناهه 

حالا طلا هم همیشه بالا میره میگن شاید خونه ارزون بشه 

من که میگم طلا نفروش

اندازه ی صد میلیون بفروش بذار بانک مهر یک تا سه ماه بمونه بعدش بهت سیصد میلیون میدن با اون پول و پول خودت میشه چهارصد میلیون،ماشین بخر

مسکن مهر پرند اصلا رشد نداره به هیچ عنوان طلا نفروش اصلا

برای کسی که اصول اولیه ی زندگی رو داره من می گم اول کیفیت زندگیت رو بهتر کن بعد پس انداز کن. اگر اوضاعت طوری بود که هشت گرو نه بود چیز دیگه می گفتم.
من و شما یک بار زندگی می کنیم. شما بتونی رانندگی کنی می تونی بچه رو کلاس ببری. خودت بری اینطرف و اونطرف. شایدپس فردا رفتی سر کار جایی که دورتر بود.
 برای بچه صندلی ماشین بخر و حتی یک بار هم بدون صندلی ماشین نشینه که قبول کنه همینه که هست. چندتا قصه و آهنگ شاد بچه گانه هم داشته باش برای ماشین.  اینجوری امن و راحت رانندگی می کنی.