2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزارین روش زمین بخرین 

اوف زمین که قیمتش خدا تومنه یکی بهمون دویس بدهکاره نمیده دویستم بانگ داریم ماشین سمند داریم خواستیم جمع کنیم همشو یه ششصد هفتصدی درس کنیم بدیم یه خونه چهل پنجاه مترس اونم طرف پولمون رو حالا حالا نمیده موندیم با پولی که دستمونه چه خاکی سرمون بریزیم

میشه واسه روح داداش جون مرگم صلوات بفرسین😭😭😭همش بیس و یک سالش بود و یدفعه ایست قلبی کرد و پر کشید از این دنیای لعنتی😭😭😭قدر کنار هم بودنو بدونید بچه ها شاید فردایی نباشد  

نه هنوز من نخریدم نیت کردم  همینجوری میره بالا تا نخرم همینه

😂

پایین نمیادا میخوای بخری الان بخر

من پشیمونم چرا دو روز پیش نگرفتم او 800بود

نه‌تو‌آنی‌که‌همانی‌ ؛نه‌من‌آنم‌که‌تو‌دانی !  
تا گرونتر نشده ماشین بخر استفاده کن طلا میخوای چیکار وقتی ماشین نداری

اخه با صد تومن چه ماشین بنده خدا بخره هرچی بخره باید صد برابر خرجش کنه طلا بخره انشاالله دستش پر شد طلا رو میتونه بفروشه ماشین بخره 

اگر ردپای دزدِ آرامش و سعادت را دنبال کنیم  سرانجام به خودمان خواهیم رسید
الان ۱۳ گرم طلا بخای بخری ۲۶ میلیونه... چجوری فروشش ۲۷ ملیونه اخهههع

دستم اشتباه خورد خواستم بگم ۲۵

تو فراموش نکن که بنده کوچکی داری با نوازشی و یا شاید تلنگری . آرام وجودت را ، همراهیت را ،مهربانی و بزرگی ات را برایم یادآوری کن …❣️خدایا شکرت 💜 خدایا مواظب زندگیم باش 🙏❤️