2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اینو میزنم جدیدا خیلی خوبه پوستم چرب و جوشدار هست الانم جوشام رفته با این تونر آبرسانی عالی داره ...

اره منم همینو دارم فقط باید حتما روی پوست نم دار استفاده بشه و بعدش یه مرطوب کننده روش بزنین چون هیالورونیک اسید داره 

قلب زبون نفهمی دارمتمام مدت درگیر کسیِ که نیست اینجا قلبا زود می شکنه 💔🫂

من به برند ویتالیر پوستم نمیسازه شوینده اش جوش میزدم باهاش دیگه چیزی نخریدم از برندش ولی اینو که عکسشو برات فرستادم خیلی خوبه کمتر از ۱۰۰ تومن هست 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

اره منم همینو دارم فقط باید حتما روی پوست نم دار استفاده بشه و بعدش یه مرطوب کننده روش بزنین چون هیا ...

اره منم پوستم که میشورم یه کم نمش میگیرم بعد از این تونر میزنم بعدشم مرطوب کننده یا آبرسان میزنم صورتم نسبت به قبل خیلی بهتر شده 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

اره منم پوستم که میشورم یه کم نمش میگیرم بعد از این تونر میزنم بعدشم مرطوب کننده یا آبرسان میزنم صور ...

اره منم مدتی که استفاده میکردم جوش نزدم و پوستم اب دار تر بود

منم اینو میزنم جدیدا خیلی خوبه پوستم چرب و جوشدار هست الانم جوشام رفته با این تونر آبرسانی عالی داره ...

این چینیه اره؟ اخه ی ضد جوش بیواکوا داشتم خیلی بد بود 

اره چینی هست ،جدا من ضد جوش بیوآکوا هم کرمش داشتم هم ژل سالسلیک اسیدش خیلی خوب بود که از وقتی باردار شدم دیگه استفاده شون نکردم چون سالسلیک جذب بدن میشه ضرر داشت 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

برندای بیو اکوا و ونزن و ایمجز اینا خیلی قوی نیستن که بخان تاثیر چشمگیر بزارن ولی در دراز مدت تاثیر منفی ندارن و پوست بدتر نمیشه

اره چینی هست ،جدا من ضد جوش بیوآکوا هم کرمش داشتم هم ژل سالسلیک اسیدش خیلی خوب بود که از وقتی باردار ...

دو مدل داره بیواکوا مال من سفید و ابی تیره بود خیلی بد بود..بازم مرسی عزیزم😍