2777
2789

قصد دارم تا ۲ ۳ سالگیش یا نرم یا پاره وقت برم. بعدش قطعا دوباره میرم اگه خدا بخواد

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باردارم فعلا میرم چند ماه دیگه مرخصی دارم تا ۲ ماهگی بچه هام

ولی اینکه کارمو بزارم کنار ابدا چون خیلی براش تلاش کردم و توی شغلم موفقیت های زیادی کسب کردم😊🤍

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪

باردارم فعلا میرم چند ماه دیگه مرخصی دارم تا ۲ ماهگی بچه هام ولی اینکه کارمو بزارم کنار ابدا چون خی ...

عزیزم ب سلامتی بچها دوقلوان ؟ منک مجردم ولی دوس دارم اگ روزی ازدواج کردم و بچه خواستم بیارم ب هرچیزی مشغول بودم طولانی مدت ولش نکنم مثلا ی سال چندماه نری بعد جوری باشه بشه بچه رو گزاشت پیش شخص مطمعن مث مامان و ادامه داد

عزیزم ب سلامتی بچها دوقلوان ؟ منک مجردم ولی دوس دارم اگ روزی ازدواج کردم و بچه خواستم بیارم ب هرچیزی ...

سلامت باشین انشالله بله دوقلو هستن🤭🤍

دقیقا همینطوره که میگین باید اینطور باشه 

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪

سلامت باشین انشالله بله دوقلو هستن🤭🤍 دقیقا همینطوره که میگین باید اینطور باشه 

عزیزمم چ قشنگ دوقلو اولش سخت بعدک بزرگترمیشن خیلی قشنگ میشه - اخه درسته بچه هم مادرو نیاز داره  اما بنظرم مادرشاغل ک نمیخادبچشو رها کنه -مثلا ادم ی بچه بیاره بخاد بزاره خوب بزرگ شه بایدتا4سالگیش صبرکنه اون موقع هم  یهوبخاد بچه بعدی بیاره بعد برا بعدیم 4سال صبرکنه شاید شرایط کاریش جوری باشه ک شرط سن داشته باشه موقعیتش ازدست بده -کلا بستگی ب شرایط کاری و روحیات داره شاید یکی بعد بچه کلا کارهم نکنه اوکی باشه ولی من خودم شخصا اگ بچه داشتم ترجیح میداادم دیگ بعد نهایت بعد ی سالش برگردم ب کاری ک مشغول بودم