2777
2789

چرا امسال اینجوری شد؟یه عمومی حذف کردن کلی فشار دیگه دارن میارن...امتحان های ترمیم افتضاحه...من خودم دوشنبه دینی داشتم از امتحان های کلاسی بچه ها بیشتر تقلب میکردن🤦‍♀️خدا لعنت کنه باعث و بانیشو ۴۰ درصد کنکورم هست این امتحانا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا موفق باشی 

دینیش سخت بود؟

من دهن ندارم 😢                                                                                                  چون سرویس شده برای نام کاربریم 🙃😂خیلیا می‌پرسن چرا اسم کاربریت اینه یک چون میخواستم یه چیزی باشه که وقتی نگاش می‌کنی یکم بخندی حتی در حد یه لبخند ساده و دو یکی کنارم بود و💨منم از اون الهام گرفتم ❤️ میشه برای حاجم یه صلوات بفرستی🌟
ایشالا موفق باشی  دینیش سخت بود؟

من که خودم ۱۷ میشه دینی رو...اگه کله کتاب رو کامل میخوندی نه سخت نبود فقط دوتا سوال داده بودن که قبلا تو هیچ امتحانی مشابه اونا نبود اونا یکم سخت بودن 

یعنی ترمیم معدل حتمیه؟

نه اگه نمره کمتر از ۲۰ داشته باشی دوست داشته باشی میری ترمیم میکنی ولی من میگم تقلب زیاده از کانالایی که سوالارو میفروشن تا تقلب های سرجلسه و گوشی و...اصلا امنیت نداره این امتحانا ملاک درستی برای قبولی کنکور نیست...حالا تصیح هم بمونه

نه اگه نمره کمتر از ۲۰ داشته باشی دوست داشته باشی میری ترمیم میکنی ولی من میگم تقلب زیاده از کانالای ...

من رفتم مدرسه بزرگسالان واسه ترمیم، مدیره گفت اصلا نگران نباشین عضو فلان گروهتون میکنم سوالارو براتون میفرستم 😐

🤍 perfect paradise 🤍
 من رفتم مدرسه بزرگسالان واسه ترمیم، مدیره گفت اصلا نگران نباشین عضو فلان گروهتون میکنم سوالارو ...

سوال های نهایی که دسته خوده آموزش پرورشه چند دقیقه قبل از امتحان میدن...احتمالا اون سوالای داخلیه

تو هم علوم فنون مشکل داری منم چون تغییر دادم انسانی میخونم ازت میپرسم تونستی نصف کتابارو جمع کنی

دهم و یازدهمو تا الان فقط خوندم وزن هارو هم کلا کار نکردم