2777
2789

من یه مدت کرونا گرفتم ریه هام داغون بود دیدم طب سنتی گفته انار روی شعله پخش کن رو شعله کم با پوست بذارید روی گاز پوستش سیاه شد دانه های توشو بخورید قشنگ بعد دو بار انجام دادنش اینقدر بهتر شدم که چی انار پخته ریه رو پاکسازی میکنه تو گوگلم بزنی میاد 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه مدت کرونا گرفتم ریه هام داغون بود دیدم طب سنتی گفته انار روی شعله پخش کن رو شعله کم با پوست بذ ...

ب عنوان کسی ک اسم داره و با ریه هاش درگیره 

تاید میکنم ریه های منم عفونی شدنی همین کارو میکنم بهتر از انتی بیوتیک جواب میده برا من

اسی بزار کامل بپزه اون تار و سفید هاشم بخوره بد مزه اس اگه نتونست کمی عسل بزنه کمی

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

الان انار هست اخه؟

همه چیز الان پیدا میشه من خودم بارداریم تو تابستان بود و انار نبود وقتی خوندم انار واسه جنین خوبه گشتم پیدا کردم خریدم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲