2777
2789
عنوان

شکم صاف

| مشاهده متن کامل بحث + 2397 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی از وزنت راضی هستی ؟

سوال منم هست،زیاد لاغر نشدی؟من ۱۶۲ هستم با وزن ۵۷ ،میگم اگه لاغرتر بشم زشت میشم

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍.
ینی از وزنت راضی هستی ؟

من استخون بندیم خیلی ریزه راضیم بعد من چاق بشم حتی یک کیلو شکم میشه و خیلی هم مشهوده ترجبح میدم لاغر باشم تا شکم داشته باشم

ورزش هم چند باری شروع کردم ادامه ندادم😖

من پارسال ۳۷ کیلو هم شده بودم😑

من واقعا به خاطر درسم نمیتونم باشگاه برم و رژیم خالی هم که هیچ کاری نمیکنه 

حالم دیگه از خودم بهم میخوره

۱۶۵  ۶۹ کیلو 😔

عضو گروه بنفش وزن :۷۰ هدف اول ؛۶۷ هدف دوم : ۶۴ هدف نهایی:۶۰ نا امیدی واسه کسیه که دو متر زیر خاکه تا وقتی نفس هست امید هم هست   یاعلی
من شبا شام نمیخورم به جاش عصرونه میخورم و ماهی فقط دو یا سه وعده برنج میخورم الان شکمم تخته تخت شده

میشه لطفا بگید برنج نمی‌خورید چی رو جایگزین میکنید اخه برنج هم نباشه همش باید ی چیزی سرخ کنیم که بدتر چاق کننده هست من خودم غذای نونی بیشتر دوس دارم اما برنج نهایت ده قاشق بخورم سیر میشم واسه همین فکر میکنم برنج بیشتر درست کنم کمتر چاق میشم

سوال منم هست،زیاد لاغر نشدی؟من ۱۶۲ هستم با وزن ۵۷ ،میگم اگه لاغرتر بشم زشت میشم

من استخون بندیم خیلی ریزه

همه میگن  لاغری ولی خودم راضیم یکم چاق شم فقط شکم پهلو میشه 

ورزشم تنبلی میکنم😖

زیاد چاق نبودم اما اندامم بدفرم بود فقط شکم و پهلو داشتم از ۶۵ رسیدم به ۵۰

دقیقا منم فقط شکم دارم ۶۷ کیلو ام. ورزش هم می کردی ؟ رژیم خاصی داشتی یا فقط همین ک گفتی ؟

خدایا،شکرت منو لایق مادر شدن دونستی ....خدای مهربونم هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن😍.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن🙏🏻.اگه منتظره دامنشو سبز کن🙏🏻.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن🙏🏻.اگه مستاجره صاحب خونش کن🙏🏻.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن🙏🏻.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تو رو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن🙏🏻.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🥰🌷🥰🌷
من شیر میدادم با قد ۱۶۰ شده بودم ۴۷ کیلو خودم کشتم تا شدم ۵۷

منم موقع زایمان ۷۳ کیلو شدم،بعد تا دوسالگی دخترم که شیر دادم شدم ۵۱ کیلو،انقد لاااااغر سیاه شده بودم،بعد باز دوباره رفتم رو ۶۵ کیلو پهلو آوردم و رونامه چاق شد،رژیم ورزش کردم شدم ۵۷،الان خوبم

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍.
من استخون بندیم خیلی ریزه همه میگن  لاغری ولی خودم راضیم یکم چاق شم فقط شکم پهلو میشه  و ...

اااا خب پس،مهم خودتی،