2777
2789

سلام دوستان.

من میخوام عمل زیبایی انجام بدم.

خواهشا سریع قضاوت نکنید که اعتماد به نفس داشته باش و اینا.

چون از من واقعا ترمیمی هست. بعد زایمان طبیعی داغون شدم و باید عمل بشم‌.

میخواستم بدونم هزینه عمل رو بیمه تکمیلی که نمیده. شما تونستید بگیرید؟

منظورم اینه توی پرونده دکتر بجای نوشتن عمل زیبایی بزنه افتادگی رحم یا مثانه.

من از بیمارستان خصوصی پرسیدم گفتن ۸ تومن به بالا میشه. که خدایی زیاده هزینش.

توی بیمارستانای دولتی هم انجام میدن؟

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچکدوم با بیمه نیست عزیزم

جدی؟

پس چرا زایمان طبیعی اجباریه.

چرا حق انتخاب نداریم.

هر چی میریم جلوتر بیشتر پی میبرم که ما زنا چقدر بدبختیم

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
جدی؟ پس چرا زایمان طبیعی اجباریه. چرا حق انتخاب نداریم. هر چی میریم جلوتر بیشتر پی میبرم که ما ...

من سز اختیاری کردم.

شانس من همون روزی که تو بیمارستان بودم همه طبیعی خوش زا همه راضی به منم گفتن دیوونه ای اولین بچه تو رفتی اختیاری سزارین مثل کوزه شکسته میشی دیگه جای خودتو نمیگیری و...

هنوز فکرم درگیر حرفاشونه

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
چ عملی؟ پرینو ؟ برا تنگی؟ خیلی زیاد میگن من ۴ سال پیش انجام دادم ۷۰۰😐

هم لابیا پلاستی هم تنگی واژن و اینکه جای بخیه هام کلا باز شد و گوشت اضافه اورده‌

تازه گفت ۸ تومن میشه هر چی بهش اضافه بشه بیشتر میشه قیمتش🫠😪

هم لابیا پلاستی هم تنگی واژن و اینکه جای بخیه هام کلا باز شد و گوشت اضافه اورده‌ تازه گفت ۸ تومن ...

خب مگه از بخیه ها مراقبت نکردی که باز نشه؟

بخیه های طبیعی که سطحین

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
هم لابیا پلاستی هم تنگی واژن و اینکه جای بخیه هام کلا باز شد و گوشت اضافه اورده‌ تازه گفت ۸ تومن ...

ی چزی بگم ایقد هزینه میکنی تا یکسال فقط فشار روته و درد دار بخاطر رابطه 🤦‍♀️ولی هزینشو بدکم نگفته اگ کارش خوب باشه

اگ امضامو خوندی برگرد بگو وااای چ امضای باحالی ک یکی ببینه بیاد بخونه اسکل شه  
من سز اختیاری کردم. شانس من همون روزی که تو بیمارستان بودم همه طبیعی خوش زا همه راضی به منم گفتن دی ...

الان پی ببر به حرفاشون که از سر ناچاری زایمان طبیعی داشتن و شما رو هم راغب میکردن

من از زایمانام خیلی راضی بودم.

اما بخیه های زایمان اولم باز شد و مشکل ساز شده برام‌.

دقیقا بگو چه عملی  اگه بخاهی واژنت راتنگ‌کنه که توی مطب انجام میدن اگه ابدوکینوپلاستی را میگی ...

لابیا پلاستی و تنگی واژن و ترمیم جای بخیه هام

خب مگه از بخیه ها مراقبت نکردی که باز نشه؟ بخیه های طبیعی که سطحین

چرا مراقبت کردم

بیمارستان دولتی رفتم.

ماما زایمانم رو گرفت.

بعد خیلی برش زد. من ۳۵ تا بخیه خوردم.

از داخل و بیرون.

بعد بهم گفتن بتادین بریز توی وان با اب گرم بشین توش روزی ۱۵ دقیقه.

خلاصه بعد چند روز دیدم کلا باز شده و داغون شدم.

اما نتونستم برم برای ترمیم. یه ژل بهم داد دکتر زدم جاش پر شد و زود خوب شد اما هم جاش هست هم تو رابطه مشکل دارم و اذیتم

ی چزی بگم ایقد هزینه میکنی تا یکسال فقط فشار روته و درد دار بخاطر رابطه 🤦‍♀️ولی هزینشو بدکم نگفته ا ...

راستش هدف اصلیم ترمیم بخیه هامه بعدم لابیا‌. تنگ نکنه هم برام مهم نیست.

چون تو رابطه اذیت میشم

اینهاراتومطب انجام میدن  کدوم شهری

من اراکم‌

دکترم گفت باید بیای بیمارستان. فقطم خصوصی میره.