2777
2789
عنوان

واقعا خوشگلی به چهره نیست فقط

113 بازدید | 11 پست

یعنی فقط به این نیست که تو بور باشی یا چشم و ابرو مشکی یا بینیت کوچیک باشه و هزار چیز دیگه 

خوشگلا 

حتی حالت نگاه 

عشوه

خندیدن 

حتی حس و فاصله بین چشم و ابرو و چشم ک چشمشون هم زیباست و احساسی 

نمیدونم منظورم رو متوجه میشید یا نه 

ولی خوشگل ها یه چی تو چهرشون هست یه حسی اون زیر که باعث شده زیبا باشن 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

امام علی می فرماید انسان زیر زبان خود پنهان است

مطمئن نیستم شایدم یه امام دیگه فرموده😂😐مهم نیته

گور بابای غم ، من میرسم به چیزی که لایقم .یه شب دوباره تو رو میبینمو میزنه بهم چشمک ستاره پیشت میشینمو زل میزنم بهت انگار یه خوابه بیبی برمیگردم باز یه روزی تهرااان کنارت... تهران کنارتتت🎶🍺بیشتر از تنهایی از همدم نامردت بترس ، دلیل خنده و گریه ات یکیه مسخرست. روح من چند وقتیه مرده اون الان فکر میکنه برده، من از اینی می‌سوزم که دلم آخرش از عشق خودش خورده 🎶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقاالبته این فک کنم جذابیته

خوشگلیه عزیزم

وگرنه همه  صورت و لب و دهن و گردن و چشم ک ابرو دارند

ولی چرا بعضیا خوشگلن بعضیا نه؟

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

امام علی می فرماید انسان زیر زبان خود پنهان استمطمئن نیستم شایدم یه امام دیگه فرموده😂😐مهم نیته

من حدیث رو متوجه نشدم چی میگه 

من حدیث رو متوجه نشدم چی میگه

بیخیالش

گور بابای غم ، من میرسم به چیزی که لایقم .یه شب دوباره تو رو میبینمو میزنه بهم چشمک ستاره پیشت میشینمو زل میزنم بهت انگار یه خوابه بیبی برمیگردم باز یه روزی تهرااان کنارت... تهران کنارتتت🎶🍺بیشتر از تنهایی از همدم نامردت بترس ، دلیل خنده و گریه ات یکیه مسخرست. روح من چند وقتیه مرده اون الان فکر میکنه برده، من از اینی می‌سوزم که دلم آخرش از عشق خودش خورده 🎶

ذات

خیلی ها هم ذات خوبی دارن و خوشگل نیستن 

من منظورم اینه زیبایی یه دیدگاه علمیه

اعتماد به نفس

خیلی ها هم اعتماد به نفس ندارن ولی بازم از نظر همه خوشگلن