2777
2789

شیائومی ردمی نوت 10

شیائومی ردمی نوت 10 pro

شیائومی ردمی نوت 11

شیائومی ردمی نوت 11 pro

کی خریدین؟راضی اید؟راهنماییم کنید،کدوم پیشنهادتونه؟🌸

اگر برگردید عقب بازم میخرید یا با یکی از همینا عوض میکنید...!🍃

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 

نوت ده فایو جی  دارم خوبه ولی کاش نوت ده اس می‌خریدم،تازه خریدم از د یجی،هر دو شش و نیم هستن

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
رودکی نوت ده فایو جی دارم دارم خوبه ولی کاش نوت ده اس می‌خریدم،تازه خریدم از د یجی،هر دو شش و نیم هس ...

مبارکت باشه،بسلامتی و با دلی خوش استفاده کن🌱اما خب چرا مگه چه مزیت هایی داره که ترجیحش میدی؟

چه چیزی در نوت 10 فایو جی هست که اذیتت میکنه؟🍃

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکت باشه،بسلامتی و با دلی خوش استفاده کن🌱اما خب چرا مگه چه مزیت هایی داره که ترجیحش میدی؟ چه چی ...

نوت ده اس صفحه اش امولد هست این آی پی اس، اون دوربینش ۶۴هست این ۴۸، اون شارژرش ۳۳وات هست این ۱۸وات، این به خاطر فایو جی بودن تو این موارد کوتاهی کرده تا هم قیمت بشن

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
نوت ده اس صفحه اش امولد هست این آی پی اس، اون دوربینش ۶۴هست این ۴۸، اون شارژرش ۳۳وات هست این ۱۸وات، ...

آهان،ببخشید فور جی و فایو جی یعنی چی؟😅

مبارکت باشه،بسلامتی و با دلی خوش استفاده کن🌱اما خب چرا مگه چه مزیت هایی داره که ترجیحش میدی؟ چه چی ...

شما پولشو داری نوت ده پرو بخر ، دوربینش هم ۱۰۸هست

نوت ده اس صفحه اش امولد هست این آی پی اس، اون دوربینش ۶۴هست این ۴۸، اون شارژرش ۳۳وات هست این ۱۸وات، ...

میگم pro ها برتری خاصی دارن نسبت به عادی ها؟🌱

شما پولشو داری نوت ده پرو بخر ، دوربینش هم ۱۰۸هست

ازت ممنونم🍃🌸من قسطی میخام ور دارم😅🌱پس بین دوتا pro ها یکیو انتخاب کنم...

میگم pro ها برتری خاصی دارن نسبت به عادی ها؟🌱

شوهرم نوت ۱۱پرو داره ،دوربینش فقط ۱۰۸هست و شارژرش که ۶۷وات هست و یک ربه شارژ میشه و صفحه اش سوپر امولد هست، به نظر من اگه پول برات مهمه نوت ده اس بهترین گزینه هست،من خیلی تحقیق کردم،تو دی جی هم میتونی مشخصات فنی رو بخونی و تحقیق کنی

آهان،ببخشید فور جی و فایو جی یعنی چی؟😅

شبکه تلفن همراه هست، ۵جی نسل جدید شبکه تلفن همراه هست و سرعت اینترنت ش زیاده ولی هنوز تو ایران نیومده و معلوم نیست کی بیاد

همین پرو ها هم فور جی و فایو جی دارن، فقط هر چی میخری ،حافظه ۱۲۸ و رم ۸بخر،رم هشت خیلی مهمه، حافظه هم ۶۴ بودنی زود پر میشه

شوهرم نوت ۱۱پرو داره ،دوربینش فقط ۱۰۸هست و شارژرش که ۶۷وات هست و یک ربه شارژ میشه و صفحه اش سوپر امو ...

یه بارکی میخام ور دارم خودمو راحت کنم،ببخش زیاد سوال میپرسم،حالا بین نوت 11 pro و نوت 10s نظرت کدومه؟🌱😅

همین پرو ها هم فور جی و فایو جی دارن، فقط هر چی میخری ،حافظه ۱۲۸ و رم ۸بخر،رم هشت خیلی مهمه، حافظه ه ...

خیلی کامل بهم توضیح دادی،ازت ممنونم❤🍃

از قسطی بدم میاد پولت کنه همون شش و نیم نوت ده اس ،با رم ۸و حافظه ۱۲۸بخر

شبکه تلفن همراه هست، ۵جی نسل جدید شبکه تلفن همراه هست و سرعت اینترنت ش زیاده ولی هنوز تو ایران نیومد ...

آهان جالبه🌱🌸مرسی عزیزم