2777
2789

من تصمیم گرفتم امسال تو کنکور موسیقی شرکت کنم ولی راجب اینکه چه کتاب تست‌هایی بگیرم و چجوری برای ورود به این رشته آماده بشم خیلی اطلاع ندارم اگه شما اطلاعی دارید ممنون میشم کمکم کنید🙂

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

تاجاییکه میدونم باید کنکور هنر شرکت کنی

که اهنگسازی داره 

و سازهای خارجی و ایرانی

پایه ی موسیقیت نباید صفر باشه و ازمون عملی هم داره

تعداد زیادی هم نمیگیرن

مثلا پیانو بخوای بری باید قبلا خودت اموزش دیده باشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارشناسی موسیقی بخون،،

کنکور بده ایشالله که دانشگاه طهران قبول میشی

اگر قبلا دوره آزاد موسیقی رفتی و عملی میتونی از پسش بربیای

نیازی به کنکور نداری... برو آزمون آزاد تست بده... یکسره برو دانشگاه طهران... امیدوارم موفق باشی عزیزم

✍️🎻🎼شاعر_ترانه نویس_رقصنده_ترانه سرایی در2دقیقه_ترانه نویسی روی ملودی خاص شما______ترانه نویسی با عنوان سفارشی____ترانه نویسی به چندزبان: تورکی_فارسی_بختیاری_لری____آموزش شعر_ ترانه سرایی_دکلمه_فن بیان__روان خوانی_👩‍🏫🎶🎹
کارشناسی موسیقی بخون،، کنکور بده ایشالله که دانشگاه طهران قبول میشی اگر قبلا دوره آزاد موسیقی رفتی ...

ممنون از توضیحت 

میشه بیشتر راجب این آزمون آزاد توضیح بدی؟

چجوریه؟ قبول شدن از این راه چه فرقی با قبول شدن با کنکور داره؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
ممنون از توضیحت  میشه بیشتر راجب این آزمون آزاد توضیح بدی؟ چجوریه؟ قبول شدن از این راه چه فرق ...

منکه دوست ندارم واقعیت... اگر صرفا برات مدرک مهمه که میتونی بری و تست بدی بهت مدرک بدن.... که بتونی تو کنسرت ها با مدرک نوازندگی کنی... 

حکم مجوز از وزارت ارشاد رو داره،میتونی با مدرکت مجوز اموزشگاه بگیری و اموزشگاه راه اندازی کنی... 

مجوز رو به  نوازنده ها به سختی و با کلی شرایط خاص  میدن و اگر فاقد شرایط لازم باشی

با حکم مدرکت میتونی راحت مجوز بگیری...

ولی اگر برات مفهوم موسیقی و علم مهمه... اگر میخوای بجای جیبت  مغذت پر بشه....برو کنکور بده،، بشین سر کلاسا،،، درستو بخون... 

اطلاعاتت بیشتر بشه... 

ببین عزیزم درسته که راه اولی خیلی آسونه... اما راه دوم که کنکوره،،، سختی داره ولی به مراتب بهتره.....علمتو افزونی میده... 

طلارو گوشه خیابون نمیفروشن،، طلا جاش تو طلافروشیه...

پس یادت باشه چیزهای باارزش همیشه به سختی بدست میان نه براحتی.... 

این مدرک واسه کسانیکه که از کودکی ونوجوانی آموزش موسیقی دیدن،،، بعد رفتن مدرکشو گرفتن... بدونه کنکور،،که بتونن کارکنن....

درسته که اصل اینه که شما عملی بلد باشی... 

هزارتا نت و اکوورد هم بنویسی،، ولی نتونی ساز بزنی به هیچ نمی ارزه... 

اما اگر بتونی ساز بزنی،، ولی چیزی هم ازدنیای موسیقی ندونی....مث خیلی از همکاران موزیسین بنده که معروف هم هستن... به هیچ نمی ارزه.... 

بقولی بی مایه فتیره.... 

سواد موسیقی داشتن با نواختن موسیقی هردو مکمل هم هستن.... بهتره هم اموزش ببینی در همین حال که همراهش درس هم میخونی... دانشگاه که بری هزینه هات میاد پایین.. چون چندین ساز رو مجبور نمیشی بری کلاس یاد بگیری،، یا دستگاه ساز رو بگیری....اونجا تودانشگاه هست و میتونی تمرین کنی.... استاد بهت اموزش میده،، شما تمرین میکنی... 

اینم بگم بهت هرچی درباره موسیقی بدونی باز کم میدونی... دنیای موسیقی دنیای بزرگیه.... 

همیشه سعی کن سر کاسه تو خالی نگه داری... 

نگی تا همینجا یادگرفتم کافیه... من دیگه بلدمو میدونمو... نیازی نیس کسی بهم بگه و.... نه عزیزم اشتباه نکن 

سعی کن سر کاسه ت رو خالی نگه داری تا اطلاعات بقیه،، هوش و مغذ بقیه،، کمکت کنه بالاتر بری و پیشرفت کنی... پس همیشه از ایده های سنجیده شده ی بقیه استفاده کن... حتی اگر اون بقیه یکروزی هنرجوهات بودن...مشورت لازمه ی گنجه....با مشورت همیشه به گنج میرسی

موفق باشی گلم 🌹

✍️🎻🎼شاعر_ترانه نویس_رقصنده_ترانه سرایی در2دقیقه_ترانه نویسی روی ملودی خاص شما______ترانه نویسی با عنوان سفارشی____ترانه نویسی به چندزبان: تورکی_فارسی_بختیاری_لری____آموزش شعر_ ترانه سرایی_دکلمه_فن بیان__روان خوانی_👩‍🏫🎶🎹
منکه دوست ندارم واقعیت... اگر صرفا برات مدرک مهمه که میتونی بری و تست بدی بهت مدرک بدن.... که بتونی ...

خیلی ممنون از توضیحت

قفط شما نمیدونی برای کنکور چه کتاب تست‌هایی رو بگیرم؟ من چون رشته‌ی دبیرستانم هنر نبوده تو این مورد یکم گیجم

خیلی ممنون از توضیحت قفط شما نمیدونی برای کنکور چه کتاب تست‌هایی رو بگیرم؟ من چون رشته‌ی دبیرستانم ...

کتابای درک عمومی ریاضی و فیزیک، درک عمومی هنر، تزسی فنی،،، خلاقیت تصویری و تجسمی،، خلاقیت نمایشی،، خلاقیت موسیقی و خواص مواد.... اینارو باید تست بزنی.. ایشالله همیشه موفق باشی عزیزدلم

کتابای درک عمومی ریاضی و فیزیک، درک عمومی هنر، تزسی فنی،،، خلاقیت تصویری و تجسمی،، خلاقیت نمایشی،، خ ...

مرسی از راهنماییت🤍

اینکه تاپیکت رو بستگی از ترسه کون*ت بوده چون میدونستی سرویست میکنم😂 الانم وقت آدمایی مثه تورو ندار ...

همچین آدم بی‌ادب و بی‌فرهنگی ارزش جواب دادنو نداره

بازم دوباره ادب و فرهنگ نداشته‌ی خودتو نشون دادی😏

بگرد تو تاپیک‌هام هرچقدر دلت میخواد ادب و شخصیت نداشته خودتو به نمایش بذار منم ایگنور میکنم😉