2777
2789

۱۹سالمه متاسفانه زود ازدواج کردم یه دختر یکساله دارم که خیلی شیطونه چون همیشه تو مدرسه شاگرد اول بودم تصمیم گرفتم دوباره درس شروع کنم الان ۳،۴ماهه دارم واسه کنکور میخونم ولی خب درس دارم دیگه با بچه یکساله طبیعیه که خونم همیشه مرتب نباشه بااین حال همیشه ناهار صبحانه شام رو هر جور که هست درست میکنم ‌‌‌‌‌‌ولی یوقت خونه بهم ریخته باشه مادرم و شوهرم دعوام میکنم درصورتی که خودشون منو تشویق کردن درس بخونم امروز صبح تا الان درس نخوندم به خونه رسیدم اون وقت شوهرم میگه محض رضای خدا صفحه تلوزیونوتمیز کن دیگه خسته شدم پیشنهاد شما چیه تورو خدا نگین درس نخون نمیشه می‌خوام بخونم معلمی قبول شم یه کاره ای شم وگرنه مادرشوهرش اینا کشاورزان از سال دیگه باید مثل جاریم برم سر زمین😤😓😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم باید این فکر رو قبل ازدواج میکردی.

تمام روز درس نخون شما شرایطت مثل یه دختر مجرد و دانش آموز نیست نصف روز به کار خونه برس دو سه ساعتم در روز درس بخون . چاره ای نیست جز این که از خوابت بزنی.

.
کاری نمیشه کرد واسه خودت هدفی داره این خیلی عالیه. پس فقط میتونی تلاشتو بیشتر کنی. که بهونه دستشون ن ...

منم پیش خودم میگم اشکالی ندارد هرچی می‌خوام بگم بالاخره یروز من به هدفم میرسم

شبا بشین بخون حتماااااا بخون

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

ببین خیلی خوبه ک درس میخونی 

ولی برنامه ربزی کن ب کاراتم برسی 

مثلا شبا ک بچه خوابید حتما خونه رو جمع و جورکن مرتب کن دستمال بکش ظرفاتو بشور تونستی تو فاصله ظرف شستن نهارفرداتو باربزار تاموقع خواب بپزه خاموشش کنی! ک صبحا بیدارمیشی کاری نداشته باشی و شروع کنی ب درس خوندن! اگه یک هفته اینکارو کنی رو روال میفتی و خونت خیلی تمیز میمونه !

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️