2777
2789

عشق فقط یه احساس نیست که توی دل باشه ... عشق در واقع در رفتار تبلور پیدا میکنه. عشق ترکیبی از توجه، محبت، احترام، مسئولیت پذیری و صمیمیت و صداقته. هر کدوم از اینا نباشه در واقع عشق کامل نیست یا حتی عشقی وجود نداره.

مردی که عاشقه به شما توجه میکنه، به حالتون به احساستون به علایقتون ...

از محبت کلامی و عملی دریغ نمیکنه

احترام ... احترام ... احترام .... این اساس عشقه. مردی که عاشقه معشوق به چشمش محترمه. نه صرفا در این حد که زبانی به شما احترام بذاره کلمات زشت استفاده نکنه. بلکه به عقایدتون ، به انتخاب هاتون و به تفاوت هایی که با هم دارید احترام میذاره.

سهم خودش رو زندگی به عهده می گیره پای مسئولیت رفتارها انتخاب ها و اشتباهاتش وایمسیه 

حس صمیمیت نشونه واضح عشقه. شما پیش آدمی که باهاش احساس صمیمیت می کنید واقعی ترین ورژن خودتون هستید. راحتید. راحتید می خندید راحت گریه  میکنید راحت احساساتتون رو بیان می کنید ...

و صداقت! که هم مقدمه و هم نتیجه عشقه!

پس اسم هر احساسی رو عشق نذاریم و عشق شناس باشیم. عشقای بدلی و چینی فقط اداست! عشق اصیل طعم دیگه ای داره جون و روح آدم رو زنده میکنه.

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

احححححح😭😭😭😭

گریه چرا خانوووم؟

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون خودم الان عاشقم اما زندگیه گذشتم .... میتونی تاپیکامو بخونی و کمکم کنی چون خیلی خوب اینجا نوشتی ...

خوندم

عزیزم چهار بار دکتر تشخیص سلامت داده نگرانیت بیجاست. دچار وسواس شدی در مورد این مساله. چرا از ازدواج می ترسی؟ قبل از ازدواج برو دکتر زنان معاینه می کنه و بهت گواهی سلامت میده. جای هیچ نگرانی نیست. شما اگه اون موقع آسیب دیده باشی همون موقع دچار خونریزی میشی نه دو ساعت بعد.

در مورد عذاب وجدان، فکر میکنی آدما حق اشتباه ندارن؟ فکر میکنی اگه اشتباه کردن دیگه آدم خوبی نیستن؟ موسی پیامبر خدا بود با یکی بحثش شد یه ضربه زد که فکر نمی کرد به طرف آسیب برسونه اما اون طرف کشته شد. اشتباه مال انسانه. مهم اینه که بعدش به جای اینکه بیفتی روی دور خودسرزنشی و اذیت خودت. درست رو از اون اشتباه بگیری و سعی کنی دیگه تکرارش نکنی. تو یه اشتباه کردی که هر دختر و پسر نوجونی ممکنه مرتکبش بشن. دیگه دست از آزار خودت و موندن توی گذشته بردار. 

الان اگه دوستت همچین اشتباهی کرده بود رفتارت چطور بود؟ دلداریش میدادی یا یه ریز سرکوفتش میزدی؟ پس چرا همون رفتار رو با خودت نداری؟

بیشتر مراقب خودت باش  و با خودت مهربون تر باش.

میشه لطفا امضاتون رو توضیح بدید چیه؟ 

وقتی اعراب به ایران حمله میکنن، یه سری از زن و بچه ها و پیرمردها و پیرزن ها به یه قلعه پناه میبرن. اعراب قلعه رو محاصره میکنن. یه خانمی به نام کیسیا با سپاهی از زنان در مقابل اعراب مقاومت میکنن. در نهایت اعراب وارد قلعه میشن و کیسیا و سپاهش رو می کشن و سر میبرن. اما کیسیا تا آخرین قطره جونش در مقابل اونا مقاومت میکنه. 

خیلی ممنون اما هنوز دلهره دارم نمیدونم چوار کنم اصلا اروم نمیشم 

باید با مشاور صحبت بکنی. 

چون دچار وسواس شدی.