یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
والا من تو عروسی هم ب بچه ام شیر دادم چ برسه ب مهمونی ومسافرت
عروسی مشکلی نیست چون جمع خانمانه است ولی خونه مادرشوهرم یه خوابه و 4 تا خانواده میریزیم خونه شون اتاق همش پره چطور شیر بدم تازه خیلیییی وقت میبره سینه دادن من که روزی 7 8 ساعت دارم شیر میدم
من به هر دو بچه ام دو سال تمام شیر دادم . یکی از ملحفه های نخی قنداقشون همیشه توی کیفم بود مینداختم روی شونه ام و جلوم بچه رو شیر میدادم . به قول دوستمون حتی عروسی هم رفتم مشکلی نداشتم اصلا یکبار هم شیر ندوشیدم چون بچه هام اصلا بلد نبودن شیشه بخورن
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
عروسی مشکلی نیست چون جمع خانمان است ولی خونه مادرشوهرم یه خوابه و 4 تا خانواده میریزیم خونه شون اتاق ...
گلم میدونم چی میگی ولی باید خودت شرایط جور کنی مثلا تو مهمونی ها وقتی جایی خالی نباشه من پشت سر همسرم شیر میدادم یا هم خانوما مینشستن جلوم ک من راحت شیر بدم
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
من به هر دو بچه ام دو سال تمام شیر دادم . یکی از ملحفه های نخی قنداقشون همیشه توی کیفم بود مین ...
آفرین مادر قوی من از الان که یکماه هم نشده نگران این دوسال هستم که نتونم تو مسافرت ها و مهمونی ها بهش برسم آخه شیرم انگار سیرش نمیکنه همش گرسنه اش میشه و زیاد شیر میخواد