2777
2789

سلام بچه ها

من دلم میخواد برم استخر اما خب شنا بلد نیستم می‌خوام تازه یاد بگیرم 26سالمه بنظرتون سنم زیاده برا یاد گیری شنا 

بعد اینجا کسی فولادشهری هست که پایه باشه واسه رفتن به استخر؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم من یمدت غریق بودم خانم ۴۰ ساله اموزش میدادم 

برو حتما 

تنها هم بری بهتره 

من دو تا شاگرد داشتم دخترخاله یکیشون از اب میترسید باعث شد اون یکی هم بترسه و اصلا یاد نمیگرفت تا جداشون کردم

نه عزیزم من یمدت غریق بودم خانم ۴۰ ساله اموزش میدادم  برو حتما  تنها هم بری بهتره  ...

جدی 

بنظرت کلاس خصوصی بگیرم یا نیمه خصوصی

آخه کلاس خصوصی رو میگه یه ملیون و سی صد

خیلی دوست دارم شنا یاد بگیرم اما همیشه تو ذهن خودم میگم نکنه نتونم 🤦

میتونی فقط نباید بترسی، هرچی کمتر بترسی زودتر یاد میگیری

به هرچه فکر کنید آن را به زندگی خود جذب خواهید کرد
میتونی فقط نباید بترسی، هرچی کمتر بترسی زودتر یاد میگیری

مشکل من همینه که یکم ترسو ام 

مثلاً باورت میشه رانندگیمو همه میگن عالیه اما خودم تنها نمیتونم رانندگی کنم حتما باید یکی کنارم باشه 

خیلی ام عاشق شنا و استخرم برا همین گفتم یکبار تو زندگیم به ترسم غلبه کنم حداقل برم شنا یاد بگیرم اما همه اطرافیان میگن دیگه دیر شده و سنت بالاس🥺

مشکل من همینه که یکم ترسو ام  مثلاً باورت میشه رانندگیمو همه میگن عالیه اما خودم تنها نمیتونم ...

خصوصی بگیری بهتره چون سریعتر انوزش میبینی شش دانگ حواسش به توست تو ۱۰ جلسه نترسی فولی ولی عمومی نه ممکنه تعداد جلساتت بیشتر بشه و اخرم نتونی تو عمیق راحت شنا کنی 

حرفای اطرافیانتم بریز تو سطل اشغال باعث پیشرفتت نمیشن

مشکل من همینه که یکم ترسو ام  مثلاً باورت میشه رانندگیمو همه میگن عالیه اما خودم تنها نمیتونم ...

نه اصلا ربطی به سن نداره، دوست مامان من حدود ۵۰ سالش بود اومد شنا یاد گرفت بی نهایتم ترسو بود ولی جلسات اول کم کم ترسشو ریخت الان برا خودش حرفه ای شد، به خودت ایمان داشته باش حرف بقیم اهمیت نده

به هرچه فکر کنید آن را به زندگی خود جذب خواهید کرد