2821
2789
عنوان

تجربه بعد سزارین

5489 بازدید | 56 پست

میشه از تجربیات بعد سزارین بگین

چند روز نگه میدارن

کدوم شهر و بیمارستان بودید 

قبل و بعدش چه چیزایی مهمه با دکتر چک بشه یا مطرح شه

چند وقت بعد سزارین سرپا شدین؟کمک داشتین؟ تا چند روزرفتین خونه مادر پدر؟

من سز بودم، برا اولی همه چی خوب بود، برا دومی بیچاره شدم قشنگ خاطرات خوب اولی رو شست و بُرد🤦‍♀️

عزیزم میتونی بیشتر توضیح بدی؟

چی شد سر دومی اذیت شدی؟ بچه زود به دنیا اومد یا بیمارستان بد بود؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خصوصی سزارین اختیاری انجام دادم قبلش دکتر نامه داد شب قبلش رفتم بستری شدم صب عمل شدم تو اتاق عملم گفتم پمپ درد برام بزنن خیلی دردام کمتر شد فردا صبم مرخص شدم دو روز بعدشم رفتم حموم و 10 روز بعدشم رفتم مطب که بخیه هام رو چک کنه چون جذبی بود دیگه نیاز به کشیدن نداشت. من چون جز خودم و مادرم کسی نبود تو کرونا بود همسرم ماموریت همه اطرافیانم کرونا گرفتن مجبور شدم زودی سرپا شم تنها مشکل شیردهی بود برام شیر خشکم میدادم ولی برا شیر خودم یکم اذیت بودم بخاطر بخیه هام

خدایا بر زبان ما "شکر" را جایگزین "ناله و غرغر" بفرما

خاطره سزارین منو بخون حتما

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
من سز بودم، برا اولی همه چی خوب بود، برا دومی بیچاره شدم قشنگ خاطرات خوب اولی رو شست و بُرد🤦‍♀️

چرا؟ خیلیا رو شنیدم از سز دوم راضی نبودن

خدایا بر زبان ما "شکر" را جایگزین "ناله و غرغر" بفرما
عزیزم میتونی بیشتر توضیح بدی؟ چی شد سر دومی اذیت شدی؟ بچه زود به دنیا اومد یا بیمارستان بد بود؟

برا اولی زایمان خوبی داشتم، دوره نقاهت رو به خوبی پشت سر گذاشتم و درد نداشتم و زود سرپا شدم، برا دومی زایمان سخت و خونریزی شدید داشتم مشکل انعقادی داشتم پلاکت خونمم پایین بود، هیچکسم باهام نبود جز همسرم، بشدت درد داشتم و زخم جراحی هم مدت ها طول کشید تا خوب شد.

من اختیاری سز شدم. شب قبلش شام سبک بخور. رفتی اتاق عمل بگو پمپ درد میخام. با خودت نسکافه و کمپوت گلابی و اجیر و خرما و نی ببر بیمارستان. بعد عملم غذای آبکی سعی کن بیشتر بخوری تا سفت که شکمت راحت کار کنه.

من دوتا سزارین تو خصوصی انجام دادم صبح زود رفتم بستری شدم تا ظهر عمل شدم فرداش هم مرخص شدم اولی و سه روزه سرپا شدم دومی و یه هفته طول کشید ۱۰روز بعدش هم بخیه هامو کشیدم 

اولی اصلا نفهمیدم ولی دومی یکم درد داشتم و روز اول دوم اذیت شدم 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
من اختیاری سز شدم. شب قبلش شام سبک بخور. رفتی اتاق عمل بگو پمپ درد میخام. با خودت نسکافه و کمپوت گلا ...

من پنج صبح رفتم بیمارستان هفت عمل شدم، روز بعد دوازده اینا مرخص شدم

چرا؟ خیلیا رو شنیدم از سز دوم راضی نبودن

برا من انگار بدنم دیگه تحمل یه جراحی سنگین نداشت، خونریزی و مشکل انعقادی داشتم بدون اینکه بدونم، دکترم گفت خدا بهت رحم کرده که نجات پیدا کردی تا مرگ یک قدم فاصله داشتم و شاید به خاطر بچه ام خدا زندگی رو بهم بخشید

من خصوصی سزارین اختیاری انجام دادم قبلش دکتر نامه داد شب قبلش رفتم بستری شدم صب عمل شدم تو اتاق عملم ...

ممنون عزیزم 

پمپ درد چیه ؟ من عکسش دیدم کلی نفهمیدم چطور کاربرد داره

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز