2777
2789
عنوان

کسی هست منو خواهرانه راهنمایی کنه

248 بازدید | 26 پست

دوستان من سریع مینویسم خواهشا منو راهنمایی کنید .دو سال پیش شوهرم به من خیانت کرد در حد چت بود که دو روز از اشناییش نگذشته بود من مچشو گرفتم.نگم چه زخمی خوردم ولی چون بچم بیش از حد وابستم بود ح طلاق رو گرفتم و موندم الان دو سال گذشته چند شب پیش پیام اومد رو خط شوهرم رسیدی خونه عزیزم؟

من احمق به شوهرم گفتم این کیه سریع زنگ زد خانم شما پیام دادید من نمیشناسم اونم گفت بله بله فهمیدم و قطع کرد.هر چی گفتم کی بود گفت نمیشناسم تا اینکه گوشیشو چک کردم دیدم ماشالله صد بار تماس داشته تو اون روز.نمیدونید چی شدم خودمو زدم اشک ریختم رفت تو دستشویی تمام تماس ها رو پاک کرد.

یادم افتاد تو گوشیش ضبط صدا داره تا اومدم گوش کنم البته اینقدر تو جو روانی بدی بودم که همه این کارها را با هم کردم صبر نکردم بعد قایمکی اقدام کنم تمام ویس ها رو پاک کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه نگم براتون یک شبانه روز اشک ریختم دور از جون ادم برای ......اینطور گریه نمیکنه و این مرد انکار کرد.اماده شدم برم به خانوادم بگم دستمو گرفت گفت میخوام یک حقیقت رو بگم .اینم بگم شوهر من راننده اسنپ و تعمیر کار لباسشوییه گفت این خانم نشست تو اسنپ هی از زندگیش گفت دست اخرم تبلیغات رو دید رو ماشین گفت ماشین لباسشوییم گیرداره شوهرم درستش نمیکنه.خلاصه بعد ۵ روز زنگ میزنه

توروخدا نمون تواین زندگی داغون شدی

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین

شوهرت که عوضیه هیچی این به کنار اون زنه چقدر حروم زادست که با یه مرد متاهل وارد رابطه شده فکر کردی روابطشون اینده ای داره ؟ نه پس اصلا نگران نباش مثل سگ با شوهرت رفتار کن ازشم شکایت کن هم از شوهرت هم ازون زنه عوضی تا اخرشم برو اگه به هر بهونه ای خواست جلوتو بگیره شوهرت به حرفش گوش نده بیچارشون کن مرسی عاه