2777
2789
عنوان

سیاست های زنانه

169 بازدید | 10 پست

خانوما بیاین از سیاستاتون بگید؟کلا ادم باسیاستی هستین یانه؟ اگه هستین رفتاراتون باهمسر و خانوادش و کلا اطرافیانتون چجوریه؟چه سیاست هایی تاحالا بکار بردین؟

من خودم ادم باسیاستی نبودم ولی چندوقته تصمیم گرفتم سیاست بخرج بدم.مثلا قبلا خیلی صاف وساده بودم حتی باخانواده همسر ،الان هرحرف و شوخی رو جلوشون نمیزنم

منوهمسرمو نی نیمون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی جاهااا سکوت بهترین سیاسته

اره بخصوص در ارتباط با همسر

من خودم قبلا اصلا نمیتونم ساکت باشم.الان وقتی یچیزی پیش بیاد که ناراحت بشم ازهمسرم،ساکت میشم همین سکوته باعث میشه زودتر به رفتاربدش پی ببره و بیاد معذرت خواهی کنه و اصلاحش کنه

منوهمسرمو نی نیمون

بسم الله الرحمن الرحیم

دعاهای محبت (بین زن وشوهر)ومحبوبیت

1- آیه شریفه ذیل، ایجاد مهر محبت قوی و فوری و آشتی بین زن و شوهر مینماید. 7 بار (هفت بار) این آیه را بر نمک بخوانید و به آن بدمید و سپس در غذا بریزید( غذا روی اجاق باشد). پس از اینکه هر دو نفر از غذا تناول کنند، ایجاد محبت و آشتی سریع و عجیب خواهد کرد.

آیه شریفه ذیل:

زُیِّنَ لِلنَّاسِ حُبُّ الشَّهَوَاتِ مِنَ النِّسَاء وَالْبَنِینَ وَالْقَنَاطِیرِ الْمُقَنطَرَۀِ مِنَ الذَّهَبِ وَالْفِضَّۀِ وَالْخَیْلِ الْمُسَوَّمَۀِ وَالأَنْعَامِ وَالْحَرْثِ ذَلِکَ مَتَاعُ الْحَیَاۀِ الدُّنْیَا وَاللّهُ عِندَهُ الْمَآبِ حُسْنُ 

سوره مبارکه آل عمران، آیه شریفه 14

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

عزیزم ان شالله  همیشه خوب و خوش و خوشبخت باشی 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736