2777
2789

میخوام برم مسافرت دلم گرفته‌ هی درگیر درس و دانشگاه و مریضی بودیم‌ الان کجا جنوب بریم کجا جاهای ديدنی قشنگ و زیاد داره و با صفاس؟؟؟

لطفا تحربیاتتون بگید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شیرازیم

بیا شیراز حال کن

هم خود شهر خیلی اوکیه، هم بیرون شهر

کنارش پر از روستا های سرسبزه

کوچه باغ زیاد داره

رستوران ها و کافه هاشم عالیه

امکانات تفریحیشو اینا هم اوکیه

قشم رفتم دیگه کجا ؟ ولی جزیره های هنگام و هرنز نرفتم فقط خود قشم

والا من تو هوای سرد زمستون ترجیح میدم برم قشم فقط

چون مثلن الان دوستان میگن شیراز: آخه تو سرما مگه میشه بری تو یکی از روستاهاش بساط پهن ‌کنی و خوش بگذره؛ نمیشه که شیرازم اردیبهشتش معروفه بخاطر مطبوعی هوا و عطر نارنج هاش

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲
الان سرد نیست هوا ؟ روستاهای قشنگش کدومه؟

معمولیه 

یه ساعت‌هایی سرد، یه ساعتایی معتدل 

دور و اطرافش انقد زیاده که نمیشه همرو اسم برد، تنگه تیزاب، قلات، کوهمره سرخی، دشت ارژن، سپیدان و.... 

گوگل کن عکساشو ببین

والا من تو هوای سرد زمستون ترجیح میدم برم قشم فقط چون مثلن الان دوستان میگن شیراز: آخه تو سرما مگه ...

واسه همین میخوام برم جنوب چون شهر خودمون ک خیلی سرده میخوام برم یجا بشه بگردی 

شما چندبار رفتی‌ قشم کجاهای رفتی؟

من رفتم دیدم درگهان چقدر بازارش ارزونه فقط رفتم بازار خرید اصلا جاهای دیدنیش ندیدم جز دریا 

شما باچی رفتی قشم؟

دوستم با ماشین خودشون میرن هرسال میگن خیلی خوبه