2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ااااای جاااااانم خدا حفظش کنه بده بخورمش نفس جونی و حتما زیاد بوسش میکنید نی نی پوستش حساسه دیگه نزار کسی ببوستش

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

جای بوسه اونم بیشتر اقایون بوسش نکنید صورتش رو باعرق کاسنی باپنبه بزن 

داشتی بهش شیرمیدادی😂

سلام عضو تاپیک بامدادخمار وزن فعلی70(14 اذر)🌺وزن هدف🍀57خدایا کمکم کن همیشه همه جا فقط تو رو دارم حالا که امضامو خوندی دعا کن یه کار دولتی فراهم بشه  برم سرکار خونه دارهم بشیم🌺اکرم توهم دعا کن 😂

اگزما

برو داروخونه بگو کرم مرطوب کننده خارجی کردک بدید حتما خارجی باشه ایرانیش مارک فیروزه که خوب نمیکنه دختر منم همینطور بود گرمی نخور مخصوصا گردو

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
اگزما برو داروخونه بگو کرم مرطوب کننده خارجی کردک بدید حتما خارجی باشه ایرانیش مارک فیروزه که خوب ن ...

*کودک

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"