2777
2789
عنوان

کدوم رنگ مانتو قشنگ تره؟ عکس پست اول

| مشاهده متن کامل بحث + 7761 بازدید | 81 پست

چی نوشته بودی تاپیکت تعطیل شد

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
چی نوشته بودی تاپیکت تعطیل شد

یآدم نیس😅

فکر کنم گفتم بگو آلرژی داری 

گفتی دیگ گفتم میترسم...

فکر کنم نوشته بودم اشکال نداره

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌                                                                        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من با این ترکیب بنفش قشنگ میشه

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

چنقده نازه مخصوصا بنفشه چند گرفتی پیجشو بیده🥱😂

ممنون 

۴۰۰

بازار گرفتم پیچ ندارم😅

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌                                                                        
من عاشق سبزم 

سبز گرفتم پشیمون شدم دارم میرم نارنجی بگیرم....

سبز ممکنه رنگش از مد بره

سبز گرفتم پشیمون شدم دارم میرم نارنجی بگیرم.... سبز ممکنه رنگش از مد بره

بنفش بگیر🥲😂

ببین این رنگ روشنا بعد ی مدت از چشت میفته البته این حس منه.

خودم ی مدت پیش همینجوری مانتو کتی فقط بلندتر با شلوار گرفتم صورتی کمرنگ الآن حس میکنم نمیتونم همه جایی بپوشم

بازم هرجوری صلاحته🧡

ولی مگه تو نیومده بودی ک زندگیمو از لجنزاری ک بود نجات بدی ؟! :)
بنفش بگیر🥲😂 ببین این رنگ روشنا بعد ی مدت از چشت میفته البته این حس منه. خودم ی مدت پیش همینجوری ...

عه واقعا 

دیر گفتی خریدم دیگ 

اولی   بنفشه خیلی خوشگله

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای  
استارتر یه جاگفتی میخای قرص لاغری بلوتامین بگیری ،میشه بپرسم خریدین وراضی بودین ؟؟

سلام نه عزیزم

نخریدم .

شبیه این بوده

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده