2777
2789
عنوان

ببخشید این سوالو میپرسم

222 بازدید | 19 پست

من حدود چهارماهه که رژیمم خیلی یبوست میشم ولی این سری هفت روزه شکمم کار نکرده هرروزم اب جوشیده میخورم امروزم آلو بخارا وکاهو و میوه و خرما خوردم فایده نداره چکار کنم؟

اگه دنیا عدالت داشت مرد هم بکارت داشت😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روی کاهویی که میخوری حتما روغن زیتون بریز، الان که فصله لبو هستش بگیر بخور یا بریز تو سالاد کاهوت

لبو نمیخورم عزیزم 

روغن زیتونم خوراکی نیس میشه بخورم؟

شربتoralac.

کاملا بی ضرره

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

قرص سیلاکس ببگیر بخور گیاهیه 

تو رژیم مهم ترین چیز اینه که شکم به موقع کار کنه و دفع داشته باشه تا بدن لاغر بشه من رژیم میگیرم بیشتر میرم دستشویی 

شب یه دونه انجیر خشک رو بزار تو اب صبح ناشتا اب رو بهور

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................

خاکشیر با آب جوش بخور

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   

تو روز هم تو اب خاکشیر یا دانه چیا به یه چوب دارچین یه ورق خیار و یع برگ نعناع و چند تا قطره ابلیمو بریز تو طول روز بخور 

روفن زیتون روی سالاد

برگ سنا بگیرید. پودرشو یه خرده بریزید روی ماست بخورید

برگ سنا اصلا خوب نیست خیلی طبیعت گرم و خشکی داره شاید اولش تاثیر بزاره ولی بعدش کلا مزاج رو بهم میریزه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.
قرص سیلاکس ببگیر بخور گیاهیه  تو رژیم مهم ترین چیز اینه که شکم به موقع کار کنه و دفع داشته باش ...

خب منم ناراحتیم برا همینه من این همه دارم سختی میکشم و از همه خودمو محروم کردم اخرم اون چیزی که میخورم جذب بشه و دفع نشه

خب منم ناراحتیم برا همینه من این همه دارم سختی میکشم و از همه خودمو محروم کردم اخرم اون چیزی که میخو ...

باید تا میتونی چیزای مسهل بخوری 

سوپ هم خیلی کمک میکنه

باید دید رژیمت چطوریه

باید تا میتونی چیزای مسهل بخوری  سوپ هم خیلی کمک میکنه باید دید رژیمت چطوریه

اتفاقا من اکثرا سوپ و غذاهای ابکی و ابپز میخورم