2777
2789
عنوان

یه گلدون دیدم یک و هفتصد 😑

672 بازدید | 37 پست

تو یه پیج دیدم دونه ای یک و هفتصد کوچیکه هیچ چیز خاصی هم نیست تازگی پیجا یاد گرفتن یه کلمه ی “وارداتی” میچسبونن ورِدل جنساشون و از مردم میچاپن..گیریم که واقعا وارداتی باشه که چی؟؟خود خارجیا به پول خودمون فک نکنم ۲۰۰ تومن هم پاش بدن…اصلا کاری ندارم وضع مالی هرکس فرق داره ولی واقعا اینکه انقدر راحت مردم رو احمق فرض میکنن و الکی الکی قیمت فضایی میدن خیلی بده😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خریدنش که زوری نیست اونی که پولش رو داره میخره دیگه،خیلی ها حتی تو همین اوضاع براشون مهم نیست

یه حلقه ی دستمال دیدم از قیمت چند رقمی اش کلی با شوهرم خندیدیم همون موقع حتی شاید از رو کم کنی ما،یه نفر همه ی اون حلقه ها که هیچ کل سرویس بیخود رو خرید،و آدرس داد فروشگاه با پیک بفرسته

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

ببیننده باید عاقل باشه و نخره اون ۱۷۰۰ بمونه ور دل صاحبش 

تو مملکت ما هیچ چیزی بعید نیست

وقتی تو یک ماه سکه چهار تومن میره بالا همین میشه متاسفانه

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !