2777
2789
عنوان

Ivf دوقلو در بارداری دوم

1245 بازدید | 27 پست

سلام خانوما 

من ذخیره تخمدانم پائینه دکتر بهم گفته فقط با ای وی اف میتونم باردار شم این ماه با گلی قرص و دارو و امپول باردار نشدم تصمیم گرفتم دیگ وقت رو تلف نکنم و تا یائسه نشدم دو قلو ای وی اف کنم 

ی پسر چهار سال و نیم دارم بنظرتون بخام دوقلو بیارم پسرم آسیب روحی نمیبینه؟

کسی اطراف تون بود ک بارداری دومش دوقلو باشه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم دوقلو دوس دارم الان اوایل بارداریمه یع دخترسه ساله ام دارم دعاکنین این یکی دوقلو باشه😍

من یه دختر ویک زن قوی ام🤍یه دختری که همدم نداشت خواهر نداشت و همیشه دردو دلاشو به خودش میگفت اما هیچوقت کم نیاورد...💔دلش شکست تنهاموند زمین خورد اما دوباره رو پای خودش وایستاد🌱با من از ناامیدی حرف نزن....من دختر روزای تنهایی ام❣

اولین حرفم اینه تو ای وی افم ممکنه منفی بشی و هزینه الکی کرده باشی..و گاهی دو جنینم میزارن یکیشون ممکنه بگیره فقط یکی دیگه نگیره..خلاصه روش زیاد حساب نکن که دوقلو میشه حتما!! یا حتما مثبت میشه!

اما در کل اگه مهم نیس هزینش انجام بده..

عوارش داروهارو هم برو بخون من الان درگیر این عوارضام..

قبل باردار شدن پسرتو ببر مشاوره اماده باشه و حس حسادت کم بشه براش

🥰🤱🏻
منم دوقلو دوس دارم الان اوایل بارداریمه یع دخترسه ساله ام دارم دعاکنین این یکی دوقلو باشه😍

انشالله 

ارث تون دوقلو زایی دارین؟ 

دکترم میگ بخای دوقلو هر جنسیتی ک خاسی ای وی اف میکنم برات ولی بخاطر پسرم دو دلم

اولین حرفم اینه تو ای وی افم ممکنه منفی بشی و هزینه الکی کرده باشی..و گاهی دو جنینم میزارن یکیشون مم ...

میدونم همه اینا رو ولی دکترم خ حاذق و کاربلده هر کی رفته پیشش همون بار اول ای وی اف گرفته،منم مجبورم اخه همسرم بچه میخاد و اگ الان اقدام نکنم چن سال دیگ باید تخمک اهدایی بگیرم 

توکل بر خدا

انشالله  ارث تون دوقلو زایی دارین؟  دکترم میگ بخای دوقلو هر جنسیتی ک خاسی ای وی اف میکنم ...

اره عزیزم مامانم با خالم دوقلوعه مامان وخاله همسرمن قل هستن

فکرنکنم مشکلی پیش بیاددوتاهمبازی کوچولومیاری برای پسرت دیگه😍

من یه دختر ویک زن قوی ام🤍یه دختری که همدم نداشت خواهر نداشت و همیشه دردو دلاشو به خودش میگفت اما هیچوقت کم نیاورد...💔دلش شکست تنهاموند زمین خورد اما دوباره رو پای خودش وایستاد🌱با من از ناامیدی حرف نزن....من دختر روزای تنهایی ام❣

بله خواهر من یه پسر داشت.ناخواسته باردار شد  .پسرش هنوز دوسالش تموم نشده بود که دوقلو ها ش به دنیا اومدن ی دختر یه پسر .توی اون سن که مسلمه ضربه خورد ‌تنها شانسی که آورد همسایگی با مامانم بود که تا دو سال پسرشو مامانم بزرگ کرد و خواهرم فقط به دوقلوها رسید .

۴ سال و نیم  اختلاف سنی خوبیه .اون ضربه هارو چه یه قلو باشه چه دوقلو باشه ایجاد میشه .ولی اگر کمکی داشته باشی عالیه .بعد از سه چهار ماه همه چی خوب میشه .سختیه اصلیش برای خودته .

[QUOTE=266109373]بله خواهر من یه پسر داشت.ناخواسته باردار شد  .پسرش هنوز دوسالش تموم نشده بود که دوقلو ها ش به د ...[/QUOTEمنم با مامانم اینا همسایه م ولی پسرم ب خودم خ وابسته س 

از طرفی هم اگ الان برا بچه دار شدن اقدام نکنم بعد یکی دوسال دیگ یائسه میشم و دوس ندارم پسرم تک فرزند باشه

آها، مال منم ۱.۲ چند ماه پیش بود، منم یه دختر ۲.۵ ساله دارم

شما هم اگ بچه میخاین زودتر اقدام کنین کسایی ک مشکل ذخیره پائین تخمدان دارن وقت زیادی ندارن برا باردار شدن