گرانمایه مدیر استارتر عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 925 عنوان تدریس آنلاین اتوکد... 99 بازدید | 4 پست سلام.همزمان به کامپیوتر مدرس دسترسی دارید. بعد از پایان دوره توانایی کشیدن هر نقشه ای رو دارید. شماره تلفن تو پوستر هست برای تماس و پیام. 1401/10/07 | 03:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانویپاییز عضویت: 1397/01/25 تعداد پست: 2571 اینهمه سال درس خوندیم ....اگ اینجوری راحت بود کسی نمیرفت میومدن آنلاین یاد میگرفتن ملت...بعصی چیزارو آنلاین نمیشه اتوکد باید حضوری باشه من خودم رشتم معماری بوده امیدوارباش
گرانمایه مدیر استارتر عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 925 اینهمه سال درس خوندیم ....اگ اینجوری راحت بود کسی نمیرفت میومدن آنلاین یاد میگرفتن ملت.. ... من نرم افزارهای زیادی رو آنلاین تدریس کردم و از نتیجه اش راضی بودم البته به لطف پلتفرم های جدیدی که برای آموزش آنلاین طراحی شده
بانویپاییز عضویت: 1397/01/25 تعداد پست: 2571 من نرم افزارهای زیادی رو آنلاین تدریس کردم و از نتیجه اش راضی بودم البته به لطف پلتفرم های جدیدی که ... خب مگه فقط کشیدن نقشه مهمه...باید اصول و قواعد طراحی رو یاد بگیری و درک کنی موفق باشین امیدوارباش
گرانمایه مدیر استارتر عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 925 خب مگه فقط کشیدن نقشه مهمه...باید اصول و قواعد طراحی رو یاد بگیری و درک کنی موفق باشین یادگیری نرم افزار با معمار شدن فرق داره عزیزم . هیچکس حتی با دهتا نرم افزار مهندس نمیشه. شما هم موفق باشید بانوی پاییز عزیز