ی دوستی داشتم تو تهران زندگی میکرد میگفت ببین کول امکاناتو نخور اکثر آدما پول ندارن از امکانات شهر ...
نه عزیزم من الان میخوام فردا برم دکتر اما چون اتوبوس نیست نزدیک صد هزار تومن باید پول کرایه بدم درصورتی که کل پولم پانصد هزاره هم باید سونو بدم هم آزمایشگاه هم پول دارو هم پول ویزیت دکتر وهم کرایه هرچی فکر میکنم با این پول نمیشه اگه یک کلنیک دولتی بود که ارزونتر سونو ومتخصص داشت یا داروخانه بود که با تعرفه بیمه سلامت حساب میکرد یا آزمایشگاه بیمارستان مجهز بود واگه از روستا به شهر اتوبوس بود میشد که من با این پول برم دکتر الان باید نزدیک دومیلیون وپانصد پول داشتم نمیشه با پانصد برم دکتر تنها نمیتونم برم چون تا نه وده شب درگیر میشم ومسافت طولانی هست باید همراه داشته باشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واقعا خودم موندم چکار کنم تمام عمرم خوب درس خوندم همش معلما بهمون میگفتن درس بخونید تا دستتون توجیب خودتون باشه الان که درسمون تموم شده مسوؤلین میگن باید برین کارآفرینی کنید بدون سرمایه خوب اگه واسه ما کارنبود همون موقع سیزده چهارده سالگی میگفتن که من میرفتم شاگرد خیاط یا آرایشگری میشدم تا الان منبع درآمد داشتم موقع دانشجوییم اینقدر بی پول بودم که از خونه نان خشک میبردم دانشگاه تو مکان خلوت که هیچکس مزاحمم نشه سرمو میکردم توکتاب که مثلا درس میخونم چادرموپناه میکردم نون رومیخوردم با راننده ها چونه میزدم به خاطر کرایه واسه شهریه حتی لباس فروختم نفر اول بودم همه اساتید راضی مدیر گروه راضی بود ولی پنج ساله که فارغ التحصیل شدم بیکار الان شدم مثل دوستام که تو چهارده سالگی ترک تحصیل کردن شوهر کردن سه چهارتا بچه دارن تو خونه خودشون هستن ماشین دارن خرجشون روهم شوهرشون میده منم خونه داری میکنم هم دارم درس میخونم واسه استخدامی واقعا وقت ندارم که خودم یک کارتوخونه انجام بدم تا خرج مودربیارم مدیر گروهم موقع ثبت نام دانشگاه نمرات نهایی مو دید بهم میگفت اگه بیشتر به خودت زحمت داده بودی سختی به خودت داده بودی الان پرستاری ثبت نام میکردی روم نمیشد بهش بگم کتاب تست نداشتم نمرات نهاییم نسبت به مدرسه ومنطقه ام خوب بود