2777
2789
عنوان

دانشگاه پیام نور ترم بهمن

| مشاهده متن کامل بحث + 2688 بازدید | 47 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر جالب  یعنی مدرک کارشناسی میگیرم با کمتر از ده میلیون ؟

البته اکه وارد بشید، دانشگاه پیام نور دانشگاه کم کیفیت اما با دانشجوهای خیلی خوبه و دلیلش هم هزینه های نازل هست.

رقابت برای ورود زیاده برعکس آزاد که ورودش مثل حراجی میمونه

لیست گذاشتم قیمت ها به ریال هست

مرد هستم   خانم ها دقت کنید اینقدر نگید «گلم»
بله من هم همین عکس را دیدم  ولی متوجه نیستم الان برای یک ترم اگر بیست واحد بردارم چقدر باید شه ...

ریال 

ریال 

ریال.......................................................................................هست

سلام خانم  شهریه آزاد در مجموع برای رشته روانشناسی نسبت به تعداد واحدها انتخابی بین 2500 تا سه ...

عذر میخوام مزاحم وقتتون میشم

هزینه ی ثابت و متغیر چی هست؟ و اینکه

نظرتون درمورد رشته ی روانشناسی چیه؟

چون نوشته بودید مشاور تحصیلی هستید

رواین حساب میپرسم 

ممنون آقا🙏😊

اهان قسمت سراسری؟ یعنی اونجا گزینه ای هست که پیام نور رو انتخاب کنیم؟ 

سراسری پیام نور و غیرانتفاعی تو یه دفترچه هست 

نوشته راهنمای انتخاب رشته 

عذر میخوام مزاحم وقتتون میشم هزینه ی ثابت و متغیر چی هست؟ و اینکه نظرتون درمورد رشته ی روانشناسی چ ...

شهریه ثابت هزینه هست که هر ترم در هرصورت از شما میگیرن حتی اگر مرخصی بگیرید. 

شهریه متغیر نسبت به تعداد و نوع درس ها هست.  شما اگر حداقل واحد 12 بگیری یا اینکه حداکثر 24 واحد شهریه ثابت یکی هست. 

رشته روانشناسی یک رشته جذاب و به نوعی عجیب هست یه عده به دلیل مباحثی که تو ترم های اولیه هستو مربوط به فلسفه میشه باهاش مشکل دارند. 

افراد مذهبی هم معمولا میونه خوبی با روانشناسی ندارند و اگر در این در رشته درس خونده باشند خیلی سطحی بهش می پردازند. از یه حقیقت تلخ صحبت میکنه که پذیرشش با این سابقه زندگی سخته. 

اما در مورد بازار کار یه جور های اشباع و دیر بازده حتما باید فوق بگیری و زمان بر هست.  مراجعه کنندگان هم افراد متوسط رو به بالای جامعه هستند و به خاطر هزینه های بالا افراد مرفه مراجعه می کنند تو شهرهای کوچیک و مناطق محروم بازار نداره. 

البته اینکه افراد محرم از این خدمات بی نصیب هستند و دسترسی ندارند همیشه باعث تاسف و من رو هم آزار میده. 

با اینکه خودم از اهالی جنوب شهر تهران هستم تو شمال شهر کار میکنم و تو این چند سال مراجعه کننده از پایین شهر به تعداد ده تا نداشتم. 

شهریه ثابت هزینه هست که هر ترم در هرصورت از شما میگیرن حتی اگر مرخصی بگیرید.  شهریه متغیر نسبت ...

سلام مجدد

بسیار ممنونم ازتون بابت توضیحات مفصل‌ تون

🙏🌹

بله درسته....

پس خودتون روانشناسی خوندید درسته ؟😃

این رشته آمار و ریاضی داره؟

ای واااای

من از ریاضی متنفرمممممم

و درش ضعیف هم هستم

چ کنمممم؟؟؟  🤷‍♀️🤣😂😅