2777
2789
عنوان

CRP خیلی بالا در آزمایش

46159 بازدید | 27 پست

امروز حالم بد شد و رفتم بیمارستان ازم اورژانسی خون گرفتن.دکتر بهم گفت crp خونت ۱۲۲ هست و تو حالت خطرناک قرار داری و باید بستری بشی تا فردا که روز کاریه دکتر متخصص بیاد و نظرش و با آزمایشای بیشتری بده.

یه دکتر یا پرستار مهربون داریم اینجا که راهنمایی کنه مشکل چیه الان؟ 

من پرینازم..همون که شما رو دوست داره ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پرستار و ... نیستم. ولی فکر کنم عفونت توی خونته . مریض بودی؟ سرما خوردگی یا آنفولانزا؟؟؟

درزمینی که زمان کاشت مرا گل زیبایش بجز خار نبود...پستی و هرزگی و هرزه دری حسرتا بهر کسی عار نبود
۱۲۲ خیلی بالا هست باید بررسی بشه، احتمالا یک ویروس یا عفونتی هست که با دارو خوب میشی

آره گفت خیلی بالاست 😔 پس باید حتما به متخصص مراجعه کنم.

من پرستار و ... نیستم. ولی فکر کنم عفونت توی خونته . مریض بودی؟ سرما خوردگی یا آنفولانزا؟؟؟

امروز بیدار شدم بدن درد شدید، میگرن شدید و مفصل درد داشتم.بلافاصله رفتیم بیمارستان.تریاژ شدم اما مشکوک به کرونا و ویروس نبودم.با این حال بستریم کردن و ازم آزمایش گرفتن تا سرمم تموم بشه.نمی دونم علتش چیه هر از گاهی اینطوری می شم 😔

چطور رژیم گرفتی  ببخش بی ربطه با تایپیکت  ولی من crp مثبت بود دکتر گفت روماتیسم داری

نه عزیزم خواهش می کنم 

با کالری شماری فقط روزی ۵۰۰ تا می خوردم 

منم مفاصلم درد می کنه یعنی ممکنه؟ 😔