2777
2789

مثل آن شیشه که در همهمه باد شکست

ناگهان باز دلم یاد تو افتاد شکست

با شب غرق غم و تیره و تارم چه کنم

با دلی تنگ که از داغ تو دارم چه کنم

بی قرارم چه کنم

واسه رفتن تو داده باد مرا

باورم نیست چنین برده ای یاد مرا

تا دلی هست بیا رفتم از دست بیا

بغض تو راه نفس های من را بست بیا

به هوای دل بیچاره که تنگ است بیا

آه جز آینه ای کهنه مرا همدم نیست

پیش چشمان خودت اشک بریزی کم نیست

آه برگرد اگر آه مرا می شنوی

گوش کن ناله جان کاه مرا می شنوی

غصه رفتن تو دادِه بر باد مرا

باورم نیست چنین برده ای یاد مرا

تا دلی هست بیا رفتم از دست بیا

بغض تو راه نفس های من را بست بیا

به هوای دل بیچاره که تنگ است بیا

تو زیباترین آرزوی منی💜

آمدم😂

من دهن ندارم 😢                                                                                                  چون سرویس شده برای نام کاربریم 🙃😂خیلیا می‌پرسن چرا اسم کاربریت اینه یک چون میخواستم یه چیزی باشه که وقتی نگاش می‌کنی یکم بخندی حتی در حد یه لبخند ساده و دو یکی کنارم بود و💨منم از اون الهام گرفتم ❤️ میشه برای حاجم یه صلوات بفرستی🌟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی قشنگ بود❤️✨

من دهن ندارم 😢                                                                                                  چون سرویس شده برای نام کاربریم 🙃😂خیلیا می‌پرسن چرا اسم کاربریت اینه یک چون میخواستم یه چیزی باشه که وقتی نگاش می‌کنی یکم بخندی حتی در حد یه لبخند ساده و دو یکی کنارم بود و💨منم از اون الهام گرفتم ❤️ میشه برای حاجم یه صلوات بفرستی🌟