2777
2789
عنوان

فرار کردن با دوس پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1443 بازدید | 42 پست
ما تورکیم و فرار دختر پسر جزئی از فرهنگ و رسوماتمونه بد نمیدونیم. فرار کنن آلله خوشبخت السین باشاگدن ...

😂 آره بخصوص قدیما که بچه بودیم خیلی میشنیدم الان کمتر شده ولی..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبر میکردم تا راضی بشن ب ازدواجمون 

منم خانوادم راضی نبودن البته ن بخاطر تفاوت اختلاف مالی واسه چیزای دیگ بعد 4سال راضی شدن البته شرط و شروط گذاشتن فرستادن تا انجامش بده بعد بیاد خاستگاری🤒

دختر خاله منم با پسره دوست بود یه مدت خانوادش اجازه ازواج ندادن اینام فرار کردن بعد ۸ سال زندگی دوتا بچه آوردن و دختر خالم فهمیدپسره  رفته دختر داییشو صیغه کرده و حامله اس اینم طلاق گرفت

لایکم نننکنننییید ممنون

باید از طریق منطقی و با واسطه بزرگترها و یا در نهایت حکم دادگاه این مشکل را حل کرد. فرار کار بعضی نوجوان های خام و کم سن و سال هست که احساساتی تصمیم می گیرند. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
هم اذربایجان غربی بودم هم شرقی  تو هیچ کدوم فرهنگ نیست. دختری که تو خونواده یزرگ شده باشه و اص ...

تو همون اذربایجان غربی که میگی بیشتر هم هست. من هم تعامل داشتم با اکثر تورکها و اکثر شهرها و حتی کشورایی که تورک دارن سه تاشون رفتم قسمتای تورک نشین ایران که جای خود داره و مطالعه اداب رسوم و.... و تاریخ و فرهنگ تورکا رو هم داشتم بخوای الان از کتابایی که میخونم عکس هم میدم که ببینی بی مطالعه و... نیستم. وقتی یه سمت وصلت راضی نیستن اینکارو به وفور انجام میدن. حالا چون کار بدی هست نمیشه گفت اصلا ما این رسمو نداریم. تایید نمیکنم ولی داریم

😂 آره بخصوص قدیما که بچه بودیم خیلی میشنیدم الان کمتر شده ولی..

جزو رسم و رسوم و فرهنگه؟ 

من هر کیو میشناسم این کارو کرده از سمت خونواده طرد شده.مخصوصا اونایی که قدیم این کارو کردن خونواده هاشون تا اخر عمر باهاشون حرف نزدن

یوخ حضرت عباسی😂 دختری که واسه پسر غریبه خونوادشو له کنه و فرار کنه خداوکیلی خیلی چشم سفیده من جای ...

جهاز نمیدن اکثرا خونواده دختره به همچین دختری و عروسی هم نمیگیرن گاها

تو همون اذربایجان غربی که میگی بیشتر هم هست. من هم تعامل داشتم با اکثر تورکها و اکثر شهرها و حتی کشو ...

شما شنیدی و مطالعه کردی من زندگی کردم 

هر کی این کارو کرده از سمت خونواده طرد شده 

جزو فرهنگ نیس دیگه.

انجامشم همه جا هس به عنوان یه کار غلط 

جزو رسم و رسوم و فرهنگه؟  من هر کیو میشناسم این کارو کرده از سمت خونواده طرد شده.مخصوصا اونایی ...

نه اینکه کار خیلی روتین و نورمالی باشه ولی ب نسبت محیطهای دیگه خیلی رواج داشت بین ترک ها، یک مدتی ناراحتی پیش میومد جهیزیه هم نمیدادن بعد آشتی می‌کردن  .. عمه م و داییم بهمین شکل ازدواج کردن همیشه م خاطره شون و تعریف میکردن..

نه اینکه کار خیلی روتین و نورمالی باشه ولی ب نسبت محیطهای دیگه خیلی رواج داشت بین ترک ها، یک مدتی نا ...

خب اره دیگه به عنوان یه کار اشتباه بوده.

اون خانوم میگه جزو رسم و رسومات و فرهنگمونه😐 

خب اره دیگه به عنوان یه کار اشتباه بوده. اون خانوم میگه جزو رسم و رسومات و فرهنگمونه😐 

فکر کنم منظورشون اینه که بین ترک ها مرسومه.. ولی خب با وجود رواجش تابو محسوب میشه.