2777
2789

خانومامیخام بوتیک باز کنم برای اولین بار از تهران میخام لباس زنانه بیارم ب نظرتون کجا بخرم ک هم کیفیت داشتا باشه هم قیمتش خوب باشه؟؟

برو بازار تهران

عمده بخری بصرفه تره

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره قصدم عمدست حالا تا خدا چی بخاد

توکل بخدا

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
ب نظرت سرمایه اولیه چقد میخاد؟؟

با کم شروع کن  در حد ۶.۷ تومن ، هر جا هم میری ببین سایت ، اینستا یا ارسال دارن ، کارت هاشون رو بگیر و یه خودکار و کاغذ هم همراهت باشه که علامت بزاری و یاد داشت کنی و ......

ان شا.... پیشرفت میکنی کم کم 

تاحالا تجربشو داشتی؟؟۶یا ۷ کم نیس؟؟

نه عزیز دلم تجربه نداشتم ولی اطرافیان رو دیدم 

اگر دوست داری سرمایه بیشتر بیار ، ولی حواست باشه از چند جا قیمت بگیری بعد خرید کنی ، سمت پاساژ ها نرو گرون ترن 

دالان ها و غرفه های داخل بازار ارزونترن ، طوری وانمود نکن بار اولته 

خودتو زرنگ نشون بده 

استرس داره انگار این کار

کاری که تجربه نداری یکم استرس داره تا کم کم پخته شی و تجربه کسب کنی