2777
2789
عنوان

چرا باید به یه مادر اینو بگن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1557 بازدید | 121 پست
ببین جاری من تو خونه مادر شوهرم سر ناهار این حرف رو زد، من دومین بچمه،انقدر خجالت کشیدم نتونستم ناها ...

حق داشتی. بعضی حرفها بدجوری دل میشکنند جوری که تا ابد خوب نمیشه . حرفهایی که از سر غرور و تکبر یا حسادت زده میشه . آدم های سیاه دل رو باید رها کرد . انرژی منفی شون به دیگران هم سرایت می‌کنه . هیچ کس از فردای خودش خبر نداره. من وقتی شهر بم زلزله اومد یه چیزی برای همیشه برام درس شد  شب قبلش قبل خواب همه چی خوب بود پولدار پولشو داشت و تو دلش شاید می‌گفت توپم تکونم نمی‌ده ،یکی دیگه شاید می‌گفت هیچکس مثل من مراقب بچه هاش نیست و هزاران حرف دیگه . اما خورشید در نیومده شهر کن فیکون شد. اون ثروتمند دیشبی اگه زنده موند در به در دنبال یه لقمه نون خالی بود از این و اون تا شکمش سیر بشه ، اون مادر یا پدر زیر آوار موندن و بچه بی سرپرست و تنها موند تو دنیا .و خیلی اتفاقات دیگه . هیچکس فکرشو نمی‌کردم فرداش اینطوری بشه . کار ما آدم ها هم همینه . فقر و ثروت و سلامت و ... واسه کسی تا ابد نمونده. چه خوبه که دل نشکنیم با حرفامون . خدا بچه هاتو حفظ کنه .🍃💚

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
خیلی کمک گرفتم برای حل مشکل مهرطلبی م ... خیلی تحت کنترل دراوردم ش ... ولی با کیس های جدید دوباره ...

باید مدام روش کار کنی، ببین من  و همسرم بچه دار نمیشیم. به هیچکس از خانواده هامون نگفتیم و کسی هم جرات نداره چیزی بگه. 

خاله وعمه هم اگر چیزی گفتن،جوابشم شنیدن. مادرشوهرمم جرات نداره چیزی بهم بگه چون لصلا بهش رو نمیدم در مساءل خصوصیم صحبت کنه. البه خودمم در امور خصوصی کسی دخالت نمیکنم. همین خواهر شوهرم جدا شد. من حتی نپرسیدم چرا و چجوری و ... هیچی. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه درست نیست و آدمو دلزده و دلسرد میکنه آدمهای سمی دوست دارن بقیه رو آزار بدن بهش اهمیت نده 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
این که خوبه، جاریم به من گفت با چه امیدی دوباره باردار شدی قلبم شکست چون وضع مالیش ن از ما خیلی به ...

منظورش وضع مالی شما نبوده، الان واسه وضع کشور خیلیا اینو میگن. بعدم خونه وماشین دارید یعنی از نظر مالی عالی هستید ماشاالله. نگران نباش

عزیزم اتفاقا تو این دوره زمونه بچه دار شدن هنره و کار هرکس نیست

کسی که تو ابن دوره بچه دار میشه باید بهش آفرین گفت که انقدر زرنگه و میتونه یه یه انسان با تربیت و تحصیل کرده به جامعه تحویل بده 

امیدوارم پیام تون باعث رنجش کسی نشه خدای نکرده ... ولی منم با کلی مشورت و کتاب و .. به این تصمیم رسی ...

نه من توهین نکردم که یکی ببین موقعیت مالی نداره یه دونه بچه میاره ولی باعشق پرورشش میده یا...

ولی یه سری از ثروتمندا عقیدشون تک فرزندیه وازاونور بوم افتادن وفک میکنن یه دونه بچه بیاری و ازهرچیزی گرون ترینشو براش بگیری یعنی بچه خوب بزرگ کردن وخب این عقیدشون یه طرف اینکه واسه بقیه هم نسخه میکنن یه طرف منظورم اونا بود

عزیزمن شما کتاب خونی بعد باحرف جارت ناراحت شدی😐😂😂کتاابو بااون عظمتش بردی زیر حرف جااری

آدمی آه است و دَم

منم میگم تا جامعه ما نباید آورد ولی نسخه برای کسی نمی پیچم حالا برای یه دونه دختر خودمم ناراحتم وخودم برای به دنیا آوردنش خیلی سرزنش میکنم.

فقط تو دوران بارداری میگفتم حتما دومی زود میارم ولی پشیمون شدم

ولش کن ازش ناراحت نباش واصلا بهش گوش نکن

🧚‍♀️بهترین ها سهم تو باشه‌.
خودش نامزده تازه .... دفعه پیش اومده بود خونه مون گف دلم میسوزه توی خونه ی کوچیک دوتا بچه جای بازی ...

اینا ازون نوع نسل جدید جوگیرن که حرفای خاصی میزنن و فکر میکنن خیلی فکرشون بازه و ذهنشون روشنه درصورتیکه هیچ کدوم ازین حرفا از خودشون نیست فقط برای ابراز وجود و با کلاس بنظر رسیدن میگن بعدا تو زندگی خودشون معلوم میشه همش حرف بوده 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
حق داشتی. بعضی حرفها بدجوری دل میشکنند جوری که تا ابد خوب نمیشه . حرفهایی که از سر غرور و تکبر یا حس ...

هزاران درود بر شما

عمرت دراز باد ...

من هم میگم این چرخ گیتی تضمینی نکرده که من درست بگم ...

شاید من الان آدم ناامیدی باشم ولی فرداهای روشن در انتظارم باشه و یا برعکس ...

پس چیزی که دست من نیست معلوم نیس من وظیفه خودمو انجام میدم راه رشد خودمو طی میکنم و معتقدم که من خالق فرزندانم نیستم من طریقِ خلقت اونها هستم .... من در این طریقت رشد خودمو میکنم و بچه هام رشد خودشونو

مادرِ من زمین؛ معلم ِ من طبیعت و راهنمای من شهودم است 🌱❤

خوشحالم که یک مادر آگاه هستی و برای ارتقا و  رشد خودت بچه دار شدی و قطعا با این تفکر بچه های موفقی خواهی داشت

به جاریت ک معلومه از حسودی اینارو میگه چون خودش این ظرفیت روحی رو نداره بگو بچه یکی از نیاز هاش پوله مهمترین نیازهاش که در اولویت هستن تفکر خلاق و قدرت مواجهه با سختیها و هوش اجتماعی بالا هست پول درجه بعدی اینها قرار میگیره 

چه بسیار پولدارهایی ک فرزندانی انگل جامعه تحویل دادن و چ بسیار فقرایی که چند بچه موفق و مایه افتخار جامعه تحویل دادن و برعکس 

پس ملاک خوشبختی بچه چیزی فراتر از مال و ثروته

منم از وقتی بچه دومم اومد کیلومترها بزرگتر شدم ب لطف خدا

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اینا ازون نوع نسل جدید جوگیرن که حرفای خاصی میزنن و فکر میکنن خیلی فکرشون بازه و ذهنشون روشنه درصورت ...

موافقم چون خیلی خرفاش کلیشه های بدون فلسفه ای پشت ش هست که انگار فقط داره از رو میخونه

مادرِ من زمین؛ معلم ِ من طبیعت و راهنمای من شهودم است 🌱❤