2777
2789
عنوان

بهترین ویژگیتون🙂🙂🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1578 بازدید | 202 پست
دست و پا چلفتی بودنم چون گاهی اوقات کمکم می‌کنه.. مودی بودنم..

چ کمکی🤔🤣

بچها تو تاپیک های غیر مرتبط سوال نپرسید لطف😪بچها خواهشا برا زن داداشم یه صلوات بفرستید خدا دامنشو سبز کنه نزدیک سه ساله عروسی کردن و حامله نشده😪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی تا حالا حسودی هیچچچچچچ کسیو تو زندگیت نکردی؟حتژ یه نفر؟!!!

جاری جاریو بگو مگه میشه ب جاری حسودی نگرد 🤣❤️ 

جرررر شوخی#  

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤

خیلی ادم‌با وجدان و با انصافیم خیلی

تو هر مسیله ای سعی میکنم خودمو بزارم جای طرف ببینم چه حسی داره

مثلا شده ک بخاطر زن داداشم با مامانم و خواهرام به شدت دعوا کردم و امیشه پشتشم

چون همیشه فکرشو میکنم ک اگه من جای اون بودم چه قد سخت بود این رفتارا

و یه ویژگی دیگمم اینه ک فک نکنم تا حالا دل کسیو شکونده باشم واقعا

هیچوقت بدکسی رو نمیخوام ادم دورنگی نیستم حتی از خوشحالی وموفقیت دشمنامم خوشحال میشم   حسودنیستم ولی نمیخوام کم بیارم

احترام همه رو نگه میدارم وبددهن نیستم احساس میکنم زیادی مهربونم جوری ک بعضیافکرمیکنن احمقم. اما اگه کسی سواستفاده کنه بدجورعصبی میشم وباخاک یکسانش میکنم

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
چ کمکی🤔🤣

فکر کنم مثلا باعث میشه جایی میره مهمونی  یکم خرابکاری کنه،صابخونه بگه برو بشین نمی‌خواد کمک کنی،بدتر میزنی همه چیو داغون می‌کنی🤭🤭🤭🤭

باب الحسین قسمت آنان که رفته اند.... باب الرضا قرار زیارت نرفته ها🥹🥹
هیچوقت بدکسی رو نمیخوام ادم دورنگی نیستم حتی از خوشحالی وموفقیت دشمنامم خوشحال میشم     حس ...

جمله آخرت خیلی خفن بود...🥴🥴🥴

اگر یه چیز باارزش ازم گم بشه مثل طلایی چیزی همون لحظه یکم ناراحت میشم بعدش انگار نه انگار کاملا بی تفاوتم و عقیدم اینکه حالا یعنی ناراحت باشم پیدا میشه؟خب نه 😐😂

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
خیلی ادم‌با وجدان و با انصافیم خیلی تو هر مسیله ای سعی میکنم خودمو بزارم جای طرف ببینم چه حسی داره ...

منم مثل تو خودمو خیلی جای طرف مقابلم میذارم.باانصاف نظر میدم.

اگر یه چیز باارزش ازم گم بشه مثل طلایی چیزی همون لحظه یکم ناراحت میشم بعدش انگار نه انگار کاملا بی ت ...

من برعکسم

خیر خواه هستم یعنی طرف حتی دشمنمم باشه ی مشورتی ازم بخاد خیرشو میگم 

دروغ نمیگم 

مهمون نواز شدیدم یعنی هرچی دارم میریزم واسه مهمون

هرکاری میکنم مهمون راحته راحت باشه 

خوب تیپ میزنم حتی تو خونه 

پرستاری از مریض خوب انجام میدم خیلی درست و عالی 

و من یتوکل علی الله،  فهو حسبه 
خیر خواه هستم یعنی طرف حتی دشمنمم باشه ی مشورتی ازم بخاد خیرشو میگم  دروغ نمیگم  مهمون ن ...

تیپ زدنت تو خونه رو دوست دارم خوش تیپ.من اوایل ازدواجم تیپ میزدم....کم کم شل شدم...الان دیگه پیژامه می‌پوشم🤕🤕🤕

بچه ها دقت کردین هر کدوم چقدر ویژگیهای خوب داریم که بهش افتخار میکنیم.به دیگران هم سود میرسونیم.من که کیف کردم واقعا👏👏👏👏

بسیار بسیار دل رحمم و اگر کاری درست نباشه اما به نفعم باشه هیچ وقت انجامش نمیدم مثلا نماینده مجلسمون خواست منو ببره تو دفترش شاغل شم با اینکه خیلی نیاز به پول دارم قبول نکردم چون نماینده شهرمون رانت خواره و بودجه مملکتو دو لپی داره میخوره عین خیلیای دیگه من نخواستم عین اون خیلیا باشم