2777
2789
عنوان

بهترین ویژگیتون🙂🙂🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1578 بازدید | 202 پست

[QUOTE=266104963]بسیار بسیار دل رحمم و اگر کاری درست نباشه اما به نفعم باشه هیچ وقت انجامش نمیدم مثلا نماینده مجلسمون ...[/QUO

نمی‌دونم کی تموم میشن این آدمهای کثیف😡😡😡😡

دمت گرم عزیزم.کاش از تو بیشتر بود🤗🤗🤗

باب الحسین قسمت آنان که رفته اند.... باب الرضا قرار زیارت نرفته ها🥹🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خوبه اینجوری.به نظرم ریشه در ایمان داره.یعنی واقعا ایمان داری این مشکل حل میشه و میگذره.

اره ❤

برای هیچکس مهم نیست تو چجوری شباتو صب میکنی پس بزار هرکی هرچی دلش خواست پشت سرت بگه و تو واسه خودت زندگی و از هر لحظه اش لذت ببر!عمرت آنقدر طولانی نیست که بخوای نگران این چیزای بیخود باشی فقط آخرش خودتی و خدات و آرزوهات پس همین سه تارو محکم بغلشون کن:)                                                                         اون لحظه ای که یه بچه ایو میخندونم و باهاش بازی میکنم همون لحظه دنیام یه درجه رنگی تر و قابل تحمل تر میشه                                       رفتن رو به کسی میگن که امده باشد ما که نیامدیم ریشه دراین خاک و وطنیم:))))                                                                                      بابا وقت خداحافظیه ولی به مامان چیزی نگو/بابا دیگه نمیکشم از درد پر بغضه گلوم/بابا اگه رفتم بدون همه اینا واسه آینده بود/بدون همه آرزوم اینه ببینم ایرانو آزاد یه روز
منم سعی میکنم اینطوری باشم.ولی خیلی وقتا نمیشه.مثلا مبل خریدم سه ماه پیش.چندنفراومدن خونم گفتن جالب ...

مامان منم مثل شماست اتفاقا دقیقا هم سر مبلایی ک تازه گرفتیم چ جالب 

ولی تمرین کنید تا براتون مهم نباشه به مرور دیگ براتون عادی میشه 

تنها راهنمایی ک میتونستم بکنم همین بود

مامان منم مثل شماست اتفاقا دقیقا هم سر مبلایی ک تازه گرفتیم چ جالب  ولی تمرین کنید تا براتون م ...

مرسی عزیزم.زیادمطالب روانشناسی میخونم یا ویس گوش میدم. می‌دونم رای و نظر دیگران تاثیری درزندگی ما ندارن ،اما چه کنم که تئوریم خوبه ،عملیم افتضاح😭😭😭😭

باب الحسین قسمت آنان که رفته اند.... باب الرضا قرار زیارت نرفته ها🥹🥹