2777
2789
عنوان

بهترین ویژگیتون🙂🙂🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1578 بازدید | 202 پست
آرامش درونی ام  و اینکه هول نمیشم تو کارها و جامعه و جلسات و ... با ارامش و تمرکز ، کار خودم ...

چقدر خوب.عوضش من خیلی خوب و عجولم .واصلا دوست ندارم اینجوری باشم.اما نمیتونم خودمو عوض کنم

باب الحسین قسمت آنان که رفته اند.... باب الرضا قرار زیارت نرفته ها🥹🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راحتر از اب خوردن میتونم قید یکی را بزنم. 

عه منم

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

نمیتونم حسود باشم مثلا میبینم یکی بهم علنی حسادت میکنه ها منم میگم تلافیشو من از رو حسادت میگم ک چیا گفته پشت سر بقیه اما باز دلم نمیاد رابطشو با بقیه خراب کنم اگه کسی هم اسمشو بیاره ازش دلخور باشه من از دلش درمیارم بدترین ویژگیمم حاضرجوابی و اینکه خیلی برونگرام البته اطرافیان میگن حاضرجوابیت اعتمادبنفس بالاته خوبه ولی خودم گاهی دوس ندارم

نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه

صبورم.منطقیم.هیچ موضوعی رو الکی کش نمی‌دم.خودم اولویت اول خودمم.برای هرکاری همه جوانب رو میسنجم.

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

عاشق اهل بیتم ،خیلی گنهکارم ولی این خصوصیتمو خیلی دوست دارم

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

اینکه توهرجمعی باشم خود واقعیم هستم،

اینکه دلم میخواد بی توقع کمک مردم وهمکارانم کنم...

اینکه عاشق مردم و مردم دار،،، 

اینکه معاشرتی ام و به هیچکس بی احترامی نمیکنم

اینکه توکارم همه ی وقتمو میزارم تا نتیجه مطلوب بدست بیاد....

من تیپ شخصیتی کاملم ENTP هستش... 

ویژگی های خاصی دارم که اطرافیانم به مرور با معاشرت باهام متوجه ش میشن

✍️🎻🎼شاعر_ترانه نویس_رقصنده_ترانه سرایی در2دقیقه_ترانه نویسی روی ملودی خاص شما______ترانه نویسی با عنوان سفارشی____ترانه نویسی به چندزبان: تورکی_فارسی_بختیاری_لری____آموزش شعر_ ترانه سرایی_دکلمه_فن بیان__روان خوانی_👩‍🏫🎶🎹