2777
2789

من هفت ماه ازدواج کردم ی شهر دیگه هنوز ندیدمشون ولی مرتب تلفنی باشون خرف میزنم بیست و یک سالمه امشب بدجور دلم برا خواهر کوچیکم تنگ شده😭💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم راه دورم عزیزم البته هر یک ماه میام به دیدنشون یا اونا میان 

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا خیلی دوست دارم دبیر بشم کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

درکت میکنم خیلی سخته 

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا خیلی دوست دارم دبیر بشم کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

من ۱۲ساله سالهای اول ماهی یکباریادوماه یبارمیرفتم ۶ساعت راهه

ولی الان ۵ماهه نرفتم هی میگم برم ولی جور درنمیاد بااین مخارج الان 

سخته دوری

برو چرا ۷ماه نرفتی خارج از کشورم ۷ماه نمیمونن

من ۳ سال دور بودم

بدترین دوران زندگیم بود

نمیخوام ناامیدت کنم اما تا قرص اعصاب رفتم

حای داشتم طلاق میگرفتم

که خدا یاری کرد اومدیم اینجا

من خیلی احساسی ام

خدایا خودت حافظ همسرم و خودم ودختر کوچولوم باش🤲💫
من ده سال هنوز سختمه و اذیت میشم از دوری و غربت

همه دوستام بم میگن عجب ذلی داری منم ب رو نمیارم ولی باز تنها ک میشم بغضم میگیره،انتخاب خودم بود برم ی شهر دیگه چون در غیر اینصورت باید با خونواده شوهرم زندگی می‌کردم

گمونم من بتونم عید نوروز برم چون الان دانشجوام کلاس و امتحانات و مشغله همسرم..💔

انشالله درست میشه عزیزم همیشه شرایط اینطوری نمیشه بلاخره میری پیششون زندگی میکنی من همیشه به خودم این امید و میدم 

همه دوستام بم میگن عجب ذلی داری منم ب رو نمیارم ولی باز تنها ک میشم بغضم میگیره،انتخاب خودم بود برم ...

پس اونموقع راحتی 

بالاخره برمیگردی

چون خانواده دوتاتون یه شهرن

ماله من خانواده ام یه شهر دیگه

خانواده شوهرم شهر دیگه

من و شوهرم شهر دیگه

یعنی ۳ شهر

خدایا خودت حافظ همسرم و خودم ودختر کوچولوم باش🤲💫