2777
2789
عنوان

شوهرم بعد از یه هفته اومد ولی...

| مشاهده متن کامل بحث + 2915 بازدید | 88 پست
اگه خیلی نیاز بشه فکر کنم یکم بغلش کنه خودش بیدار میشه من ی دوستی داشتم گفت هروقت دلم بخاد شوهرمو بی ...

اخه این خستس...گناه داره.

من خسته باشم ساعت دو بیدارم کنن قاطی میکنم😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هوم ؟ آدم به چه امید زنده س پس  من که دلم طاقت نمیاره  جوری که دیگه همسرم اصلا راه دور ...

ادم یه هفته از خونه دور باشه خسته اومده باشه نصف شب ساعت دو بیدارش کنن😐💔

وای😂😂😂 حالا من اون موضوعم زیاد برام مهم نیس  ولی انتظار داشتم پیشم باشه و کلی حرف و دردو د ...

اگه اون حس بالا بود اینایی ام ک گفتی وجود داشت ...نمیدونم چشون شده این مردای ایرانی 🤣🤣بگردیم ببینیم کجا خوبه ....🤣

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

وااا شوهر من از ساعت ۶عصر تو راه بود یه چندساعتم تو مرز بود تا رد بشه ولی نمیشد دوباره برگشت باز نصف شب اومده بود مرز یه مسیر طولانی پیاده روی کرده بود از چندتاشهر گذشته بود بلاخره ۶صبح رسید خونه😂بقول خودش گفت دیدمت خستگی یادم رفت

خدایا شکرت بخاطر تموم نعمت های ک بدون هیچ چشم داشتی بهمون عطا کردی🌷

نه حق بده بهش خستس  منم همسرم خیلی وقتا برا شغلش میره ۱هفته نمیاد تا میاد هم ۲روز بیهوشه از خس ...

خیلی سخته بابا😐

سکوت میکنم بگذار حرف ها اینقدر یکدیگر را بزنند تا بمیرند...

درسته شما هم دلتنگ بودی ولی ما داریم یه نفر از اعضای خانوادم اینطوری بعضی وقتا شب کاره...  گلم شما هم درک کن ان شاءالله فردا سرحال میشه ولی حرفی نزن دیگه چون من میدونم عواقب داره اگه گله کنی....  

تجربم رو در اختیارت گذاشتم دوست داشتی گوش کن دوست نداشتی هم..... 

الحمد لله کما هو اهله
به نظر خودت چی  شغلش چیه  اگه خیلی خستس و بچه نداری که بزار بخوابه  ولی من باشم یک ...

بچه داریم 

دیشبو تا صب پشت فرمون بوده 

حالا رابطه جنسی که نمیخاستم 

برام زیاد مهم نیس اون 

فقط انتظار داشتم کنار هم باشیم حرف بزنیم و این چیزا

سکوت میکنم بگذار حرف ها اینقدر یکدیگر را بزنند تا بمیرند...