2777
2789
عنوان

بریچ بودن جنین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1129 بازدید | 27 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه برای من از همون اول گفت بریچ هست  از هفته ۱۲ تقریبا  آنومالی هم گفت بریچه هفته ۱۶

خودت سزارین دوست داری ؟ اذیت نیستی بچه بریچه؟ منم فکر کنم بریچه الان ، هفته ۲۷, هستم ، چون مدام لگد میزنه به مثانه باید برم دستشویی

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
خودت سزارین دوست داری ؟ اذیت نیستی بچه بریچه؟ منم فکر کنم بریچه الان ، هفته ۲۷, هستم ، چون مدام لگد ...

آره آخه یکم از طبیعی میترسم. ببین یعنی نه درست میتونم بشینم نه بخوابم. اما تا زمانی که راه برم خوبم و مشکلی ندارم همه میگن به خاطر بریچ بودنشه اما نمیدونم چون تجربه اولمه. عزیزم شایدم چرخیده 

اگ بریچ باشه اکثر لگداشو پایین میفهمی که زیادم هست یعنی مدام انگار یه چیزی اون پایین میلوله😂 اما چرخشش بالاس یا اینطرف اونطرف

آره آخه یکم از طبیعی میترسم. ببین یعنی نه درست میتونم بشینم نه بخوابم. اما تا زمانی که راه برم خوبم ...

مم سزارین دوست دارم ، البته چون دیسک کمر و سیاتیک دارم سزارین میشم به امید خدا ، ولی فکر کنم با این توصیف بریچ هم هست ، حالا به زودی باید برم سونو 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
ان شاءالله به سلامتی🌺

مرسی عزیزم سلامت باشی

آره واقعا سخته  مخصوصا سرش که برا من رو معده مه یا فشار بیش از حد که به ریه ها میاد

من معدم که بماند پاهاش روی مثانه وبخیهای قبلمه ازداخل اینقدراذیتم شب تاصبح که فقط میرم دستشویی روزهام که اگه کمربندنبندم نمیتونم راه برم انشاالله این چندهفته دیگه هم بگذره به سلامتی نینی رو صحیح وسالم بغل بگیرم