2777
2789

گیلتی پلژر یعنی لذت گناه آلود یا دلچسب ناپسند

یه موسیقی یه فیلم یه سبک کتاب یا یه کاری که در شان خودتون نمی دونید و از انجامش خجالت می کشید اما در عین حال ازش لذت می برید. یعنی جلوی بقیه نمی تونید بگید این کارو می کنید چون فکر می کنید شانتون میاد پایین

مثلا فرض کنید دارید تتلو گوش می کنید ولی دوستتون سر میرسه سریع آهنگ رو عوض می کنید تا اون نفهمه

گیلتی پلژر شما چیه؟؟؟

گیلتی پلژر من نی نی سایت اومدن و تاپیک گذاشتنه 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیج علی شکارچی و زناش رو چک میکنم گاهی 😐

همون آخونده است؟

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

اینکه با ۳۹ سال سن هنوز خاله بازی میکنم و با فرد خیالی در مورد غذا درست کردن و روزمرگی صحبت میکنم و بعضی وقتا هم مثل آشپزای تلویزیون طرز تهیه غذاییکه دارم درست میکنم توضیح میدم برای دوربینی که نیست 😐🥴

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
منم دقیقا مثل شما….

آخ جون یکی مثل منه 😂✌

یواشکی شوهرم پول پس انداز میکنم، مثلاالکی میگم پول بده برم دکتر۵۰۰هزار میشه ولی درواقع۳۰۰هزارمیشه، خلاصه ک لذت میبرم از پس انداز😁ولی اخرشم خودش بی پول میشه نمیدونم چجوری خرم میکنه که بهش پول میدم😒

این همه سال منتظربودیم روزهای خوب از راه برسن'غافل ازاینکه روزهای خوب داشتن میرفتن😐💁
اینکه با ۳۹ سال سن هنوز خاله بازی میکنم و با فرد خیالی در مورد غذا درست کردن و روزمرگی صحبت میکنم و ...

عزیزم چه بامزه 😄