تعریف از خود نباشه اونقد خوب شده بود که انگشتاشم باهاش خورد خیلی خوب شده بود😍😍
پ.ن:اون همه تلاش و زحمت معلومه خوب میشه
نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی
وای جرات نداشتم تاپیکتو باز کنم هی فک میکردم چطوری قطع شده اخه مگه ابگوشت گوشت چرخی داره ک انگشت بمونه لای چرخ گوشت🤣🤣🤣🤣اون لحظه انواع روش های قطع انگشت اومد تو ذهنم از ساتور و چاقو و تبر بگیر تا ...
مث همه ابگشتا با این تفاوت که خیلی زمان گذاشتم از ساعت ۲ظهر تا ۹شب
نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی
دوستای خوبم ،لطفا حواستون باشه به افرادی که این بیماری رو دارند ((سادومازوخیسم)) ______متاسفانه این عده از درد و رنج مردم لذت میبرند و ممکنه راهنمایی های غلطی بهتون بدهند😟😥☹️____ علایق من: کتاب📚و تحقیق 📝 ، مهربونی🧚🌷🧚، کمک به هم نوع ⭐🌎🕊️ عاشق افراد باکلاسی هستم که هیچ وقتی برای غیبت کردن و تهمت زدن ندارند💓
الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید
مث همه ابگشتا با این تفاوت که خیلی زمان گذاشتم از ساعت ۲ظهر تا ۹شب
عزیزم گوشت زیاد از حد بپزه، تفاله میشه ،خاصیتش از بین میره🤐
دوستای خوبم ،لطفا حواستون باشه به افرادی که این بیماری رو دارند ((سادومازوخیسم)) ______متاسفانه این عده از درد و رنج مردم لذت میبرند و ممکنه راهنمایی های غلطی بهتون بدهند😟😥☹️____ علایق من: کتاب📚و تحقیق 📝 ، مهربونی🧚🌷🧚، کمک به هم نوع ⭐🌎🕊️ عاشق افراد باکلاسی هستم که هیچ وقتی برای غیبت کردن و تهمت زدن ندارند💓