2777
2789
عنوان

به خاطر ابگوشتم انگشتایه شوهرم قطع شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2704 بازدید | 97 پست

زحمت و تلاش ! ؟ تا یادمه آبگوشت جز ساده ترین غذاهاست از نظر پخته شدن فقط باید نسبت گوشت و چربیش مناسب باشه و خساست به خرج نده آدم . همه چی رو انداختی تو قابلمه حالا ایندفعه شعله گاز و کم کردی به دل پخته . 

طرز تهیه بگو منم مهمون دارم

خیلی باید زمان بزاری زیرش کم کن و تو ظرف مسی عالی میشه باور کن گوشتشم هر چی بیشتر بهتر 

نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با گوشت گوسفند یا گوساله؟

گوسفندی

نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی
یعنی جلوه و جمال ابگوشتت عین یوزارسیف بوده 😂

اره والااااا 😢😢😢

نمکدون

خیار شور

عمه ننه

چرا عمه ننه

خسته نباشی بانو🌺

زادهِ ی بلوچ از دیار بلوچستانم🤍🐳.                                    +باب اسفنجی:هر ضربه ای ک میخورم از سادگیمه!          پاتریک:ساده نباش راه راه باش:)                                                                       باز میشه این در،صبح میشه این شب🖤🕊️.                                                                            در ستایش خاطرِ اسوده و فراغتِ بال✨🌱_