2777
2789
عنوان

فلیر لب کسی انجام داده ؟

386 بازدید | 19 پست

سلام

دوستان کسی فلیر لب انجام داده ؟ شنیدم ماندگاری 6 ماه الی 18 ماه هست میخواستم ببینم تو حالت ایده آل اش چقدر میمونه ؟ اینا برمیگرده حالت اول تو اخرین ماه ؟

عکس قبل بعدی دارید  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هر سال تمديد ميكنم ماندگارى فيلر بسته به بافت پوست خودت و برندى كه استفاده ميكنى داره من فيلر آل ...

عزیز جان هر سی سی چقدره؟ 

فقط برای ترمیم قرینگی لب هم بخوایم انجام میدن؟ 

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊
من هر سال تمديد ميكنم ماندگارى فيلر بسته به بافت پوست خودت و برندى كه استفاده ميكنى داره من فيلر آل ...

مثلا شما ک هرسال یبار میزنید ماه اول با ماه هشتم چقد فرق داره ؟

من تصورم اینه مث بادکنک بادش میره 

١ سى سى : يك سرنگ بله فكر ميكنم انجام ميدن

ممنونم 

جسارتا هزینه ش رو منظورم بود😅

بد نوشتم باعث سوتفاهم شد

عذرخواهی میکنم😅

مثلا شما ک هرسال یبار میزنید ماه اول با ماه هشتم چقد فرق داره ؟ من تصورم اینه مث بادکنک بادش میر ...

نه عزيزم به اين شكل نيست كه هر ماه يه تغييرى حس كنى ماه اخر بر گرده به سايز نرمالى كه داشتى

جذب فيلر به تدريج انجام ميشه و جدا از فرم ظاهرى كه بقيه ميبنن شماييى كه خودت زدى با دست زدن به لبت ..ميتونى از بافتش حس كنى دارم كم كم كم ميشه

مثلا من چونمو چند ماه پيش زدم اوايل اون قسمت سفتِ سفت بود الان دست ميزنم يكم نرمتر شده ولى بقيه ميگن مثل صابقِ ، خودم حس ميكنم داره كم كم حجمش كمتر ميشه

ممنونم  جسارتا هزینه ش رو منظورم بود😅 بد نوشتم باعث سوتفاهم شد عذرخواهی میکنم😅

خواهش ميكنم عزيزم

فيلر آلياكسين  ٤٨٠٠

اكثرا قيمت فيلرهاى شناخته شده ام همه جا يكسانه يا تفاوت كمى داره

خواهش ميكنم عزيزم فيلر آلياكسين  ٤٨٠٠ اكثرا قيمت فيلرهاى شناخته شده ام همه جا يكسانه يا تفاوت ...

یک دنیا ممنونم 🙏🩵🩷